Augstai dzīves kvalitātei atbilstošs dizains

Mēs uzskatām, ka dizains ir ne tikai objekta ārējais izskats, bet arī lietošanas iespējas. Ar šādu pārliecību mēs veidojām jauno iebūvējamo virtuves tehniku. Zināšanas un iedvesmu mūsu konstruktori un inženieri gūst starptautiskās izstādēs, kurās "Miele" aktīvi darbojas un pastāvīgi ir vadošajās pozīcijās.
"PureLine" - lai pievērstos būtiskajam
"PureLine" ir atturīgs, iekļaujas, lieliski iederas mūsdienīgā virtuvē, kas iekārtota, koncentrējot uzmanību uz tikai dažu materiālu izmantošanu. "PureLine" ir izmantots daudz stikla elementu, radot mierīgu gaisotni. Šīm iekārtām ir raksturīgi horizontāli nerūsējošā tērauda elementi un filigrāns rokturis, kas uz melna stikla fona izskatās gandrīz peldošs.
"ContourLine" - pašapziņa un uzticamība
"ContourLine" izskatās pašapzinīgi. Šeit var just tehnoloģijas būtību - profesionalitāte un dedzība ir izcelta priekšplānā. Pierasti elementi jaunā interpretācijā: masīvais rokturis ir pamatīga rāmja daļa, var just īstu materiālu un apzinātu spēku. Izteiktas robežlīnijas atdala atšķirīgus materiālus, kurus var apzināti un meistarīgi savietot un pretnostatīt.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa