Minimālisma pilnība

Vismodernākā tehnoloģija, unikāls, nenovecojošs dizains - nemainīga "Miele" produktu attīstības tendence. "Miele ArtLine" dizaina sērija ir jaunākā iebūvējamo iekārtu paaudze pēc "PureLine", kas pilnībā atbilst šim kredo. Bezrokturu priekšējo paneļu atturīgā elegance padara šīs iekārtas īpašas. Atklājiet sev virtuves dizainu pilnībā bez rokturiem. Ir pieejamas iekārtas bez rokturiem grafīta pelēkā, obsidiāna melnā un mirdzoši baltā krāsā. Tā ir "Miele". Tas atbilst devīzei "Immer besser".
"Miele ArtLine" - moderna krāsu koncepcija
Sekojiet jaunākajām tendencēm virtuvē - izvēlieties grafīta pelēko. Tumšais un vēsais tonis izstaro eleganci un izceļ atturīgo dizainu. Krāsas mīkstina taisnās līnijas un piešķir virtuvei nebijušu starojumu. "Miele ArtLine" iekārtas ir pieejamas arī obsidiāna melnā un mirdzoši baltā krāsā.
"Miele ArtLine" - visām virtuves ierīcēm
Plašs jaunā dizaina "Miele" sadzīves tehnikas klāsts, kas pielāgots Jūsu vajadzībām:
"Miele ArtLine" - ideāls bezrokturu risinājums
Visi Miele virtuvju risinājumi nevainojamai augstākā līmeņa virtuvei. Viss ar vienu roku: kopā ar Miele ArtLine konstrukcijas līnijas iebūvējamajām virtuves iekārtām jūsu virtuvi papildina citas iekārtas. Nevainojamam izskatam līdz vissīkākajām detaļām – no kafijas automātiem līdz plīts virsmai. Pilna darbības cikla kafijas automāti: runājot par kafijas baudīšanu, ‒ mūsu kafijas automāti ar pupiņu sistēmu prot visu un nevainojami iekļaujas ArtLine iekārtu virknē. Ledusskapji un saldētavas: iebūvējamie ledusskapji un saldētavas nodrošina efektīvu, lieliski organizētu pārtikas produktu svaiguma saglabāšanu. Var izvēlēties no iespaidīga modeļu klāsta. Trauku mašīnas: mūsu pilnībā integrētās trauku mašīnas, pateicoties Knock2Open, pavisam vienkārši var atvērt ar klauvējienu. Tvaika nosūcēji: arī mūsu tvaika nosūcēji ir pieejami dažādās konstrukcijās, lai radītu pilnīgi harmonisku un nevainojami integrētu virtuves izskatu. Plīts virsmas: mūsu elektroniskās plīts virsmas ar un bez indukcijas var iebūvēt vienā līmenī ar darba virsmu un vadīt bez taustiņiem.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa