Iebūvējamās trauku mazgāšanas mašīnas

    Kādai ierīces vadībai Jūs dodat priekšroku?

    “M Touch S”
    Skārienvadība: ar “M Touch S” ritiniet un velciet ar pirkstu izvēlnē un izvēlieties programmas ar simbolu palīdzību – līdzīgi kā viedtālrunī. Skāriendisplejā pārskatāmi attēlots visu izvēļņu saturs. Tas nozīme ne tikai ārkārtīgi vienkāršu vadību. Pateicoties viegli izliektajam displejam, rādījumus iespējams ļoti labi nolasīt. Un: displeja paneli ir ļoti viegli notīrīt.
    Skārientaustiņi
    Izvēloties programmu ar skārientaustiņiem, vadības panelī pārskatāmi un plašā izvēlē tiek piedāvātas tieši izvēlamās programmas. Programmu nosaukumi un cita informācija tiek parādīta vienrindas TFT teksta displejā.
    Dizains
    Modernais izskats apvienojumā ar obsidiāna melno krāsu un nerūsošā tērauda pārklājumu veido īpašus akcentus un optimāli pieskaņojas virtuves iekārtojumam. Atkarībā no modeļa visām virsmām var izvēlēties arī mirdzoši balto krāsu.
    “M Touch” Vi
    Mūsu jaunais “M Touch” Vi displejs nodrošina visaugstākā līmeņa ērtības: lielajā TFT displejā programmas var izvēlēties ar pieskārienu un velkot ar pirkstu – tik ērti kā nevienai citai pilnībā integrējamai trauku mašīnai.
    TFT displejs
    Iizvēlieties vai mainiet mazgāšanas programmas un opcijas , pieskaroties simboliem panelī – ātri un vienkārši. Daudzas programmas var vadīt, izmantojot tiešo izvēli. Vienrindas TFT teksta displejs ļauj ērti nolasīt rādījumus. Vadības panelis atkarībā no modeļa ir aprīkots ar “Miele” logotipu ar izgaismotu fonu.
    Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa