Miele tvaika nosūcēju intuitīvā vadība

SmartControl  
Augstvērtīgi un funkcionāli: izbaudiet ērtu skārienvadību ar dzeltenu rādījumu. Pēc krāsas un vadības principa tā ir optimāli piemērota Miele plīts virsmām ar SmartSelect un lieliski piemērota lietošanai kopā ar Con@ctivity un Miele lietotni.    
ComfortControl 
Ar uzdrukāto Miele skārienvadību ComfortControl pavisam ērti var veikt visdažādākos iestatījumus. Ar vienu pirksta kustību tvaika nosūcēju var ieslēgt vai izslēgt vai izvēlēties ventilatora pakāpi. Tādā veidā var pielāgot arī apgaismojumu. Atkarībā no modeļa ComfortControl var lietot ar Con@ctivity un Miele lietotni. Turklāt var iestatīt pēcdarbības laiku vai izsaukt filtra rādījumu. 
EasySwitch 
Vienalga, vai vēlaties iestatīt Miele tvaika nosūcējam piemērotu ventilatora pakāpi vai apgaismojumu, – ar EasySwitch vadību visas pamatfunkcijas var izvēlēties ar skārientaustiņiem. Patīkamie pieskārieni padara vadību īpaši ātru un vienkāršu. Atkarībā no modeļa ir iespējams lietot ar Con@ctivity un Miele lietotni. Turklāt papildus var iestatīt arī pēcdarbības laiku vai izsaukt filtra rādījumu. 
SmartControl White 
Pirmšķirīga vadība: vadiet tvaika nosūcēju ar elegantu skārienvadību ar baltu rādījumu. Ar krāsu un vadības principu tā ir optimāli piemērota Miele plīts virsmām ar SmartSelect White un lieliski piemērota lietošanai kopā ar Con@citvity un Miele lietotni.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa