Kādu svaiguma saglabāšanas sistēmu vēlaties?

Svaigi produkti ir veselīga uztura pamats. Augļi un dārzeņi būtu jābauda tik kraukšķīgi un gardi, kādi tie ir nopērkami tirgus stendā. Bet kurš gan spētu katru dienu iegādāties svaigas piedevas ēdiena gatavošanai? Tātad pēc svaigu produktu iegādes ir svarīgi arī tos pareizi uzglabāt. Uzglabāšanas apstākļi ietekmē produktu svaigumu, garšu un veselīgumu gatavošanas laikā. Risinājums: "PerfectFresh Pro", "PerfectFresh", "MasterFresh" un "DailyFresh".
"PerfectFresh Pro"
Pārtikas produkti saglabājas svaigi līdz 5 reizēm ilgāk. Automātiski noregulētajā 0 līdz +3 °C temperatūrā gaļu, zivis un daudzus piena produktus var uzglabāt līdz 3 reizēm ilgāk. Augļi un dārzeņi saglabājas svaigi līdz pat 5 reizēm ilgāk, pateicoties optimizētajai mitruma regulēšanai atvilktnē. Lai pārskatāmība būtu teicama, turklāt ir iebūvēts spožs LED apgaismojums.
PerfectFresh zonā pārtikas produkti saglabā svaigumu pat trīs reizes ilgāk. Temperatūras diapazonā no 0 °C līdz +3 °C var ievērojami ilgāk uzglabāt gaļu, zivis un daudzus piena produktus. Augļu un dārzeņu uzglabāšanai mitrajā nodalījumā pilnas ielādes gadījumā ir optimāla temperatūra un optimāli augsts gaisa mitrums. Uzturvielas, garša un konsistence saglabājas ilgāk — lielākam baudījumam.
Ietilpīgajā atvilktnē dzesēšanas nodalījumā var ievietot daudz produktu. Regulējamā atvere palīdz uzturēt atvilktnē nepieciešamo mitrumu. Augļi un dārzeņi daudz ilgāk ir svaigi un kraukšķīgi.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa