Kādu svaiguma saglabāšanas sistēmu vēlaties? 

Svaigi produkti ir veselīga uztura pamats. Augļi un dārzeņi būtu jābauda tik kraukšķīgi un gardi, kādi tie ir nopērkami tirgū. Bet kurš gan var nopirkt katru dienu gatavošanai nepieciešamos svaigos produktus?Tātad līdztekus pārtikas produktu kvalitātei ir svarīga arī to pareiza uzglabāšana. Uzglabāšanas apstākļi ietekmē pārtikas produktu svaigumu, garšu un veselīgumu gatavošanas laikā. Risinājums: “Miele” svaiguma sistēmas “PerfectFresh Active”, “PerfectFresh Pro” un “DailyFresh”. 
“PerfectFresh Active”
Tik daudz svaiguma: atvilktnes aktīvu un redzamu mitrināšanu nodrošina smidzinātājs un tas nepieļauj mitruma aizplūšanu no pārtikas produktiem. Tāpēc augļi un dārzeņi tiek uzglabāti optimāli, pat ja atvilktnes piepildījums ir neliels. Kopā ar aktīvās mitrināšanas funkciju šī svaiguma sistēma nodrošina automātiski regulētu 0 līdz +3 °C temperatūru. Ar to nodrošinām 3 reizes ilgāku uzglabāšanu gaļai, zivīm un daudziem piena produktiem, kā arī līdz 5 reizēm ilgāku svaigumu augļiem un dārzeņiem.brVienlaicīgi funkcionalitāte un izskats ir vizuāls akcents, kas automātiski piesaista visus skatienus! 
“PerfectFresh Pro”
Pārtikas produkti saglabājas svaigi līdz 5 reizēm ilgāk. Automātiski noregulētajā 0 līdz +3 °C temperatūrā gaļu, zivis un daudzus piena produktus var uzglabāt līdz 3 reizēm ilgāk. Augļi un dārzeņi saglabā svaigumu pat līdz 5 reizēm ilgāk – pateicoties individuāli regulējamam atvilktnes mitruma līmenim.  
“DailyFresh”
Ietilpīgajā atvilktnē dzesēšanas nodalījumā var ievietot daudz svaigu pārtikas produktu. Atvilktnē tiek labi saglabāts mitrums. Tāpēc augļi un dārzeņi saglabā svaigumu līdz pat 2 reizēm ilgāk.Atsevišķiem modeļiem ir “ExtraCool” atvilktne, kurā ir zemāka temperatūra nekā pārējā ledusskapī, – lieliski piemērota gaļai, zivīm un piena produktiem.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa