Augstākā “Miele” kvalitāte ilgam darbmūžam

Motora darbināšanas tests: tik izturīgs!
No mūsu putekļsūcējiem mēs pieprasām maksimālu veiktspēju no pirmās līdz pat pēdējai dienai – intensīvā izturības pārbaudē ar nepārtrauktu ieslēgšanu un izslēgšanu "Miele" motoriem ir jāpierāda sava piemērotība.
Sliekšņu pārvarēšanas tests: tik stabils!
Reālajā dzīvē "Miele" putekļsūcējam ir jāiztur daudzi durvju sliekšņi un triecieni – šajā testā uzreiz veselas 16 500 reizes pēc kārtas. "Miele" korpusi un ritentiņi šeit pierāda savu izturīgumu.
Kabeļa satīšanas tests: tik uzticams!
"Miele" strāvas vadi tiek uz mūsu pārbaudes stenda attīti un atkal satīti vairāk nekā 10 000 reižu. Tikai tad mēs esam apmierināti – un droši, ka arī Jūsu mājās viss strādās nevainojami.
Caurules tests: tik spēcīgs!
"Miele" sūkšanas caurules laboratorijā tiek 120 000 reižu grieztas, liektas un stieptas ar 5 kg slodzi. Tas nozīmē, ka Jūs varat savu "Miele" putekļsūcēju bez raizēm vilkt aiz sevis.
Grīdas uzgaļa tests: tik noturīgs!
“Miele” grīdas sprauslai ir jāveic 1000 km pa dažādiem grīdas segumiem – tas ir tik tālu kā no Berlīnes līdz Parīzei. Turklāt tā vairāk kā 40 000 reižu pārbrauc pāri ar paklāju klātam slieksnim.
Roktura tests: tik nelokans!
"Miele" putekļsūcēju rokturi tiek noslogoti ar 5 kg svariem un 120 000 reižu pacelti un atkal nolaisti. Rokturim ir bez bojājumiem jāiztur nepārtrauktā cilāšana.
Ikdienā nevienai iekārtai nevar būt tāda slodze kā "Miele" produktu testos: Pirms "Miele" putekļsūcēji tiek apstiprināti sērijveida ražošanai, mūsu pārbaudes laboratorijā tiem jāiztur pamatīga pārbaude.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa