Vismazākais “Miele” putekļsūcējs bez maisiņa

Kompakta konstrukcija – jaudīga tehnoloģija 
Ar “Miele” mazāko putekļsūcēju “Boost CX1” bez maisiņa priecājaties ne tikai par visaugstāko tīrīšanas veiktspēju, bet arī kompaktu konstrukciju. Putekļsūcējs ir īpaši parocīgs un ar to ir ērti manevrēt. Pateicoties mazajiem izmēriem, tas arī šauros dzīvokļos nodrošina nevainojamu higiēnu un tīrību. “Boost CX1” var ļoti ērti pārvietot pa jebkuru materiālu. Tādējādi tas ir gatavs darbam ar vienu rokas kustību. Vienalga, parkets, lamināts vai paklājs, – vismazākais “Miele” putekļsūcējs bez maisiņa sasniedz visaugstākos rezultātus uz jebkuras pamatnes. Ļoti efektīva filtrēšanas sistēma nodrošina maksimālu higiēnu. Pateicoties uzkrītošās riteņu konstrukcijas izmantošanai, tas turklāt harmoniski iekļaujas jebkurā modernā apdzīvojamā platībā.
“TrackDrive” – vienmēr noturas sliedē 
Pateicoties sānos izvietotajiem riteņiem, “Miele” putekļsūcējs “Boost CX1” bez maisiņa ir īpaši viegli apkalpojams. Manevrējot tas stingri noturas sliedē un nepastāv apgāšanās risks. Tā ir īpaša priekšrocība šauros dzīvokļos. “Miele” putekļsūcējs braukšanas laikā neuzduras ne mēbelēm, ne durvju stenderēm. Tādējādi “TrackDrive” nodrošina to, ka jūsu dzīvokļa iekārta tiek ilgstoši saudzēta un grīdas tiek iztīrītas pamatīgi un maigi.
Droša novietošana uz kāpņu pakāpieniem
Vēlaties novietot savu “Miele” putekļsūcēju arī uz kāpnēm? Pateicoties “Miele” “Boost CX1” sānos izvietotajiem riteņiem, tas ir iespējams bez problēmām. “TrackDrive” nepieļauj noripošanu uz sāniem – tādējādi “Miele” putekļsūcēju var bez bailēm novietot uz jebkurām kāpnēm. Tas ir īpaši praktiski, ja dažreiz vēlaties paveikt citus darbus vai vienkārši vēlaties atbrīvot rokas. Pateicoties kompaktajai konstrukcijai, arī šauras kāpnes nerada problēmas.
Pārstrādāta materiāla filtrs – par labu videi 
Ilgtspējīga rīcība “Miele” ir pašsaprotama un daļa uzņēmuma tradīciju. Tāpēc mūsu putekļsūcēja “Boost CX1” bez maisiņa higiēniskā “AirClean” filtra rāmis ir izgatavots no pārstrādātas plastmasas. Tādējādi tas rūpējas ne tikai par augstākā līmeņa higiēnu, bet arī vienlaicīgi sniedz ieguldījumu ekoloģiskās bilances uzlabošanā. 
Spēcīga gaisa plūsma vislabākajiem rezultātiem 
Pateicoties novatoriskajai “Vortex” tehnoloģijai, “Miele” putekļsūcējs “Boost CX1” rada ļoti ātru gaisa plūsmu ar ātrumu vairāk nekā 100 km/h. Tādējādi putekļsūcējam bez maisiņa ir pirmklasīga tīrīšanas veiktspēja – izciliem tīrīšanas rezultātiem. Sava nelielā izmēra dēļ tas lieliski iesūc gan rupjus, gan smalkus netīrumus. Tādējādi jūsu četrās sienās vienmēr būs nevainojama higiēna.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa