Ar ārēju tvaika ģeneratoru ideālam rezultātam

"MultiSteam"*
"MultiSteam" ir ārējās tvaika ģenerēšanas attīstības rezultāts. Šo tehnoloģiju "Miele" izmanto visās 45 cm tvaika krāsnīs. Tā ir īpaši radīta lielām krāsns kamerām. Jaudīgais tvaika ģenerators (3,3 kW) ātri rada nepieciešamo tvaiku, tāpēc krāsns kamera ātri sakarst. Īpaši izveidotā modulī izkārtotās un novietotās 8 tvaika sprauslas ātri sadala tvaiku krāsns kamerā un visapkārt gatavošanas traukam. Ēdieni tiek vienmērīgi pagatavoti, tāpēc tie ir gardāki.
"MonoSteam" funkcija
Šī tvaika sistēma ir ideāli piemērota tvaicēšanas iekārtām ar mazākām krāsns kamerām. Tvaika ģenerators šajā tehnoloģijā atrodas ūdens tvertnē. Tvaiks krāsns kamerā tiek ievadīts pa tvaika ieplūdes atveri.
"PowerSteam" funkcija
Oriģināls. Pirmā mājsaimniecībai paredzētā tvaika tehnoloģija vēl pēc 30 gadiem pārsteidz ar tvaika ģenerēšanas ātrumu. Pateicoties krāsns kameras mazajam izmēram un 5,0 KW tvaika ģeneratoram, uzkaršanas laiks ir ļoti īss. Gatavošana temperatūrā līdz 120°C zem spiediena nodrošina tvaika krāsnīm iespējami īsāko gatavošanas laiku. Tādējādi PowerSteam tehnoloģija ir tvaicēšanas bezkompromisu interpretācija.
Patents: EP 2 469 191 B2 Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa