Ideāls papildinājums "Miele" gatavošanas iekārtām

Klasiskais variants — augstums 14 cm, platums 60 cm
Vidējais ierīces augstums ir pieejams kā Gourmet sildatvilktne. To var lieliski apvienot ar 45 cm augstu ierīci, piemēram, "Miele" pilna darbības cikla kafijas automātu, tvaicēšanas iekārtu, tvaicēšanas iekārtu ar cepeškrāsni vai cepeškrāsni ar mikroviļņu funkciju. Nav iespējams vēl labāk izmantot 60 cm augstu nišu. Lai šī veida atvilktnes varētu izmantot dažādas dizaina ierīcēm, "Miele" piedāvā divus dizaina variantus, kas lieliski iederēsies Jūsu virtuvē.
Īpaši liela — augstums 29 cm, platums 60 cm
29 cm augsto konstrukciju "Miele" piedāvā kā Gourmet sildatvilktni, kurā, protams, var arī sasildīt traukus. Apvienojumā ar 60 cm platu cepeškrāsni izveidojas lieliska ierīču kombinācija 88 cm augstai nišai. Arī šis atvilktņu izmērs ir pieejams divos dažādos dizaina variantos, lai nodrošinātu Jūsu virtuves interjera saskaņu.
Kompaktā — augstums 10 cm, platums 60 cm
"Miele" piedāvā šā izmēra piederumu atvilktnes, kā arī trauku sildatvilktnes. Ideāls papildinājums kompaktai 35 cm augstai ierīcei, piemēram, "Miele" pilna darbības cikla kafijas automātam vai "Miele" tvaicēšanas iekārtai. Šīs ierīces perfekti iederēsies 45 cm nišā.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa