“App Feature” virtuve*

“FoodView”: viss ir labi pārskatāms

Novērojiet ēdienu gatavošanas procesu cepeškrāsnī arī tad, ja atrodaties citur: ar krāsns kameras griestos integrēto kameru viedtālrunī vai planšetdatorā var apskatīt gatavojamo maltīti. Ja nepieciešams, ar savu mobilo gala ierīci attālināti varat veikt tīklam pieslēgtās cepeškrāsns iestatījumus. Tādējādi, atbrīvojoties no lielākas kontroles, iegūstat lielāku brīvību – un nepārspējamas ērtības.

“CookAssist”: lielisks cepšanas rezultāts vienkārši ar lietotni

Nevainojamu cepšanas rezultātu noslēpums: “Miele CookAssist” ļauj optimāli sagatavot ne tikai steikus, bet arī daudzus citus ēdienus. Pateicoties “Miele” lietotnē sniegtajai instrukcijai, temperatūra un gatavošanas laiks pakāpeniski tiek automātiski pārraidīti uz “TempControl” gatavošanas virsmu. Iestatījumi jums ir vēl tikai jāapstiprina.

Atskaņot video

“BaristaAssistant”: nevainojama espreso patīkama iestatīšana

Iecienītākajam espreso ir nepieciešamas labas pupiņas un pareizi iekārtas iestatījumi. Šajā precīzajā regulēšanā palīdz “BaristaAssistant”. Ar četrām līdz astoņām degustācijām tas kafijas cienītājam pakāpeniski rada tā personīgās garšas kvalitāti. Šī metode ir unikāla, jo ar lietotni ne tikai tiek modificēti atsevišķie parametri, bet pēc vēlēšanās tiek piesaistīta procesa ķēde ar izslēgšanas metodi optimālas garšas sasniegšanai.

“AutoStart”: ieprogrammēta palaide ar lietotni

Ar “AutoStart” funkciju trauku mašīnu ar lietotnes palīdzību var ieprogrammēt tā, lai tā patstāvīgi sāktu darboties iepriekš noteiktajā laikā. Pateicoties “AutoDos” un “PowerDisk”, tīrīšanas līdzeklis ir pieejams vienmēr un iekārta var darboties autonomi. Tā nav jāpalaiž ne manuāli, ne ar lietotnes palīdzību. Tādējādi arī piemirstas programmas palaides un līdz ar to pietiekami tīru trauku trūkums nu pieder pagātnei.

Iedvesma receptēm: vienmēr piemērota recepte

Ar kādām receptēm varat radīt savās mājās atvaļinājuma noskaņu? Ja ir runa par jaunām idejām un ieteikumiem vārīšanai un cepšanai, “Miele” lietotnes recepšu funkcija nekavējoties palīdz: ātri var atrast pareizo recepti īpašiem gadījumiem vai gūt iedvesmu ikdienai. Tā varat arī spontāni paplašināt ierasto ēdienkarti ar jaunām recepšu iedejām un izmēģināt gatavošanas tendences.

Pārtikas produktu piegāde: kaut kā trūkst? Pārtikas produktu piegāde sagādās

Vienkārši gatavojiet to, ko vēlaties, – un jums nav jāiet iepirkties. Ja jūs iedvesmo kāda recepte no “Miele” lietotnes, jums pavisam ērti pareizajā laikā ir pieejamas piemērotās sastāvdaļas: tieši ar lietotni ar
pārtikas produktu piegādi vienkārši pasūtāt sastāvdaļas tiešsaistē, tās tiks ērti piegādātas jūsu dzīvesvietā. Ērtības tikai ar dažiem klikšķiem – netērējot laiku un bez iepirkumu somas.

“Mix & Match”: viedā palīdzība

Veselīgu ēdienu ātra pagatavošana: ar “Mix & Match” varat vienlaicīgi gatavot vai uzkarsēt dažādus pārtikas produktus – ātrāk nekā pusstundā. Pārtikas produktus varat iebīdīt iekārtā vienā laikā un pēc izvēlētās programmas beigām atkal izņemt. Tā pavisam vienkārši pagatavojat gatavu maltīti no vairākiem komponentiem, nedomājot par nepieciešamību ievērot dažādus gatavošanas laikus un temperatūras. “Miele” lietotne sniedz atbalstu, izvēloties recepti un gatavojot.

* Paredzēta mobilajai gala ierīcei (minimālās prasības skatiet lietotņu iegādes vietnes datos).