Ir pienācis laiks "Miele"!

W1T1 Classic sērija

Uzticieties "Miele Classic" sērijas veļas kopšanas iekārtām

W1 Classic sērijas veļas mazgājamā mašīna darbojas ne vien nevainojami kvalitatīvi, bet arī praktiski bez trokšņa, ko nodrošina augstas efektivitātes "ProfitEco" dzinējs. Turklāt šis modelis kā pirmais no sērijas priekštečiem ir aprīkots ar "CapDosing" funkciju, kas ļauj saudzīgi mazgāt jebkurus audumus, kam nepieciešama īpaša kopšana. Savukārt T1 Classic veļas žāvētāju modeļi ir pirmie analoģiskās sērijas veļas žāvētāji, kam piemīt "FragranceDos" funkcija, kas ļauj piešķirt veļai īpašu aromātu. Bet "PerfectDry" sistēma nosaka veļas atlikušo mitrumu, regulējot žāvēšanas ilgumu un tādējādi nodrošinot, ka veļa tiek rūpīgi izžāvēta un netiek arī pāržāvēta.   

Mazgāšana un žāvēšana jaunās W1 Classic un T1 Classic sērijas modeļos aizņems aptuveni 4 stundas, ja veļas ielādes daudzums ir 7 un 8 kg.

Miele veļas mazgājamās mašīnas un žāvētāji tradicionāli nodrošina ne tikai veļas kopšanas kvalitāti, bet arī intuitīvi saprotamas saskarnes lietošanas ērtības. Jauno W1 Classic un T1 Classic sērijas iekārtu vadībai tiek izmantots "DirectSensor" displejs – skārientaustiņi nodrošina vienkāršu un ātru nepieciešamo iestatījumu izvēli, programmu aktivēšana notiek ar grozāma regulatora palīdzību, bet pa kreisi no tā, displejā, tiek parādīti visi nepieciešamie dati: temperatūra, izgriešanas ātrums u.c.

Veļas mazgājamajām mašīnām un žāvētājiem piemīt arī tādas pamatfunkcijas kā sākuma laika atlikšana un atlikušā laika indikācija. Savukārt Miele žāvēšanas iekārtu siltummainis ir aprīkots ar augstas efektivitātes "EcoDry" filtrācijas sistēmu, kas neļauj veļas mašīnas iekšienē iekļūt putekļiem, tādējādi Jūs rūpējaties ne tikai par savu veselību, bet arī par iekārtas darbmūža ilgumu. 

Uzzināt vairāk