Vienkārši pieskaroties 

Tagad izmantojiet intuitīvo vadību ar pieskārienu četros no pieciem dažādiem variantiem: “M Touch” un “M Touch S” piedāvā pilnskāriena displejus. “DirectSensor” un “DirectSensor S” ir vadība ar sensortaustiņiem un vienkāršā teksta displeju. Atkarībā no lietotāja ir iespējams izvēlēties valodu. Mūsu variants “EasyControl” ir vadāms ar klasisko regulatoru. Dažādu vadības variantu dizains vienmēr atbilst vienai un tai pašai koncepcijai un tiem raksturīga izcilība, ilgmūžība un augsta vērtība ikvienā detaļā. “A TOUCH OF GENIUS”.
“M Touch”
Maksimāla elegance ar vislielākajām ērtībām. Novatoriskais pilnskāriena displejs estētiskajā un ērtību ziņā atbilst visām vēlmēm: varat regulēt iekārtu ātri un intuitīvi, pieskaroties ar pirkstu vai vienkārši pavelkot pa displeju. Daudzas funkcijas var izvēlēties ar vienu pirksta pieskārienu. Teksts un simboli vienmēr ir viegli saskatāmi. Jaunums: krāsas var pārslēgt uz gaišāku variantu – lieliski, ja izmantojat baltas ierīces.
“M Touch S”
 Vizuālā un funkciju kvalitāte. Mūsu pārbaudītā “M Touch” tehnoloģija ar tādām pašām funkcijām ir pieejama arī mazāko izmēra displejos.
“DirectSensor”
Tieša izvēle un četrrindu teksta displejs. Ar skārientaustiņiem ir iespējams tieši izvēlēties vēlamo darbības režīmu. Pārējās funkcijas un iestatījumi tiek parādīti četrrindu teksta displejā
“DirectSensor S”
Tieša izvēle un vienrindas teksta displejs. Ar skārientaustiņiem ir iespējams tieši izvēlēties vēlamo darbības režīmu. Pārējās funkcijas un iestatījumi tiek parādīti vienrindas teksta displejā
“EasyControl”
Ērti un ātri. Vadība notiek ar diviem iegremdējamiem regulatoriem un statusa informācijas, piemēram, temperatūras un laika iestatījumu, indikāciju lielā, atbilstošā 7 segmentu LC displejā.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa