Radiet brīnumus 

Vai zivi var pagatavot ledus gabalā? Tas ir tikai viens no daudzajiem jautājumiem, uz kuriem mums nākas atbildēt katru dienu. Jo tikai tad, kad tiek paveikts neiespējamais, varam piedāvāt klientiem 1000 jaunu iespēju. Sākot ar elektriski darbināmu trauku mašīnu, līdz pat iebūvējamai tvaika krāsnij un siltuma atvilktnei “Miele” iekārtas jau gadu desmitiem nosaka jaunus standartus. Un kopš 2019. gada ar “GENERATION 7000” mēs esam radījušu jaunumu. Inovācija, kurai jābūt ikvienā mūsdienīgā virtuvē. 
Zivs ledū 
Ar dialoga krāsni esam atklājuši pavisam jaunu gatavošanas veidu. Ar “M Chef” tehnoloģiju tiek tvaicēta visa pārtikas produkta masa, nevis kā agrāk – no ārpuses uz iekšpusi. Tādēļ tiešām ir iespējams iztvaicēt zivi ledus gabalā, tam neizkūstot. Unikāla tehnoloģija, kas vienādi iedvesmo uz radošumu gan tos, kam gatavošana ir hobijs, gan pavārmākslas zvaigznes, un ļauj viņiem kļūt par īstiem burvju māksliniekiem. 
“TasteControl” 
Arī konvencionālās “GENERATION 7000” cepeškrāsnis rada jaunas gatavošanas iespējas. Piemēram, “TasteControl” funkcija, automātiski atverot cepeškrāsns durvis, novērš neplānotu pārtvaicēšanu un vienmēr nodrošina vajadzīgo tvaicēšanas pakāpi, tādēļ jūs varat netraucēti parūpēties par saviem viesiem. 
“FoodView” 
Ar “FoodView” kamerā vienmēr varat redzēt cepeškrāsnī esošos produktus pat tad, kad neesat mājās. Turklāt varat ērti regulēt temperatūru un laiku ar lietotni. 
Par šiem un citiem mūsu uzņēmuma jaunumiem, kam piešķirta kvalitātes zīme"Ekskluzīvi Miele”, vēlamies jums pastāstīt plašāk nākamajās nodaļās. 
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa