Īpašas gatavošanas iespējas

Bārbekjū grils
Uz grila gaļu, zivis vai dārzeņus var pagatavot īpaši gardi. Izmantojot divas atsevišķi regulējamas grila zonas, katrai no tām var individuāli mainīt karstuma padevi, piemēram, lai vienlaikus grilētu un saglabātu siltumu gatavajiem produktiem. Tieši Jūsu gaumē: izmantojot grilu ar ūdens uzpildi, gatavojamie produkti kļūst īpaši sulīgi. Ja papildus izmantosiet arī lavas akmeņus, grilējamie produkti iegūs raksturīgo grilēšanas aromātu.
“Teppan Yaki”
Ēdieni tiek gatavoti tieši uz karstās nerūsējošā tērauda virsmas. “Miele TeppanYaki” ir divi atsevišķi lietojami karsēšanas apļi: tādējādi vienlaikus var gatavot vai sildīt vairākus ēdienus dažādās temperatūrās.
Taukvāres katls
Kraukšķīgu gardumu cienītājiem fritēšanas ierīce ir īstā izvēle. Optimālu gatavošanas rezultātu un drošu darbošanos nodrošina indikators, kurš norāda, kad sasniegta vajadzīgā eļļas temperatūra. Tā tiek novērsta akrilamīda veidošanās. Fritēšanas ierīcē var gatavot ne tikai ar eļļu. Izmantojot ieliktni makaronu gatavošanai, Jūs ātri un vienkārši varat pagatavot savu iecienītāko makaronu ēdienu.
Svari
Svari lieliski iederas "ProLine" ierīču klāstā. Atbalsta virsma ir gatavota no tumša drošības stikla, un to var izmantot arī kā robustu paliktni. Displejs ar augstu kontrastu un praktiska tarēšanas funkcija.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa