Nekad cepešu gatavošana nav bijusi tik vienkārša!

Perfekts rezultāts
Izvēloties vienu no trim cepšanas pakāpēm, ātri tiek sasniegta optimālā cepšanas temperatūra, ko apstiprina skaņas signāls. Pēc iestatīšanas temperatūra saglabājas visu cepšanas laiku. Nav nepieciešama apgrūtinoša jaudas pakāpju regulēšana.
Variējama ievietošana
"TempControl" funkciju var izmantot ar jebkuru pannu, kas ir piemērota indukcijai. Nav jāiegādājas jauni gatavošanas trauki. Apaļo "TempControl" gatavošanas zonu vajadzības gadījumā var izmantot arī parastā veidā, piem., vārīšanai.
Vienkārša izmantošana
Ir pieejamas trīs cepšanas pakāpes ar dažādiem temperatūras diapazoniem. Tādējādi var ideāli pagatavot jebkuru pārtikas produktu. Daudziem ēdieniem nepieciešama arī mērce, piem., boloņas mērce vai strogonovs. Izvēloties lēnās vārīšanas pakāpi, "TempControl" funkcija pazemina temperatūru. Mērces šļakstīšanās pieder pagātnei.
Pilnīga drošība
"TempControl" funkcija droši novērš eļļas vai sviesta pārkaršanu. Tas ir ļoti droši, turklāt vienmēr tiek uzturēta optimāla temperatūra - vairs nekas nepiedeg.
Siltuma saglabāšana Plus
“Miele” indukcijas plīts virsmām parasti ir automātiskā siltuma saglabāšanas funkcija, kas ēdieniem nodrošina optimālu pasniegšanas temperatūru. “TempControl” papildus nodrošina aukstu ēdienu, piemēram, sautējumu saudzīgu uzsildīšanu, nepieļaujot piedegšanu un nepietiekamu gatavību.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa