"Miele" iek. lietoš. koncep. atvieglo gatavavošanu

"EasyControl Plus"
Izmantojot centrālo plus/mīnus taustiņu, intuitīvi var izvēlēties visas gatavoš. zonas. Īpaši komfortabli: vienkārša gatavošanas zonu un laika iestatījumu lietošana.
Tiešā izvēle
Ar centrālo ciparu joslu Jūs varat vadīt visu gatavošanas zonu darbību. Jaudas pakāpes un laiku var iestatīt tieši, ātri un intuitīvi. Īpaši komfortabli: vienkārša taimera laika iestatīšana.
Papildināta tiešā izvēle
Arī šajā režīmā jaudas pakāpes un laiku var iestatīt ātri un intuitīvi. Katrai gatavošanas zonai ir ciparu josla ar fona apgaismojumu. Izslēgtā stāvoklī ciparu joslas nav redzamas — lai saglabātu atturīgu, elegantu virtuves kopskatu.
Regulatora vadība
Ar regulatora vadību jaudas pakāpes un laiku var iestatīt ātri un intuitīvi. Katrai gatavošanas zonai ir atsevišķs regulators, ar kuru viegli veikt iestatījumus.
"SmartSelect"
Šajā lietošanas režīmā jaudas pakāpes var iestatīt īpaši ātri un intuitīvi. Katrai gatavošanas zonai ir ciparu josla ar dzeltenu fona apgaismojumu. Tāpēc tās ir viegli nolasāmas no jebkura skatpunkta. Taimera laiku iestatīt ir vēl ērtāk, jo atgādinājuma taimeris un izslēgšanas automātika ir atdalīti, kā arī indikācijai ir trīs cipari.
“SmartSelect White”
Šī vadība sniedz tādas pašas ērtības kā “SmartSelect”. Tā lieliski saskan ar 6000 sērijas iebūvējamo iekārtu dizainu. Baltie rādījumi ir īpaši kontrastaini un tāpēc tos ir ļoti ērti lasīt.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa