Vispiemērotākais ietvars Jūsu pavārmākslai

Klasiskas – nerūsējošā tērauda gāzes plīts virsmas
Klasiskās nerūsējošā tērauda gāzes plīts virsmas izceļas ar izcilu dizainu, kas piešķir iekārtai profesionālu izskatu. Nerūsējošā tērauda regulatori harmoniski saskaņojas ar plīts virsmas apdari. Katlus var viegli pārbīdīt, jo katlu paliktņi ir plakani un dalīti, turklāt emaljēti, lai atvieglotu tīrīšanu.
Integrētas – plakanas gāzes plīts virsmas
Profesionālajām nerūsējošā tērauda gāzes plīts virsmām ir īpaši plakans dizains, kas lieliski iederas virtuves interjerā. Kvalitatīvos emaljēta čuguna katlu paliktņus var mazgāt trauku mazgāšanas mašīnā. Vadība tiek veikta ar metāla regulatoru. Plakanās nerūsējošā tērauda gāzes plīts virsmas ir aprīkotas ar viedu elektroniku, kas ierindo tās starp augstas klases iekārtām. Tām ir pieejamas QuickStart un GasStop& ReStart funkcijas.
Elegantas – stikla keramikas gāzes plīts virsmas
Gāzes plīts virsmām uz stikla keramikas bāzes ir ļoti elegants izskats. Kvalitatīvie emaljētie čuguna katlu turētāji, pirmkārt, ir piemēroti mazgāšanai trauku mazgājamajā mašīnā un, otrkārt, nodrošina daudz vietas un stabilitāti – arī lieliem gatavošanas traukiem. Izmantojot īsta metāla rokturus, burtiski sajutīsiet Miele kvalitāti. “Elegantajiem”, jau sākot ar vidējo klasi, ir vieda elektronika, kas ar taimeru un papildiespējām piedāvā lielākas ērtības.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa