Baudiet burvīgas smaržas

Ekskluzīvi Miele
Smaržīgs veļas kopšanas noslēgums
Ar FragranceDos žāvēšanas laikā piešķiriet veļai savu iecienītāko aromātu. Izņemsiet no veļas žāvētāja ne tikai īpaši mīkstu, bet arī patīkami smaržīgu veļu. Šim nolūkam vienkārši izvēlieties savu iecienītāko aromātu no mūsu lielā dažādo aromātu klāsta. Aromāta intensitāti var regulēt, vienkārši pagriežot flakonu. Varat attiecīgi rīkoties, arī mainot programmas. Baudiet smaržīgas veļas burvīgo piedzīvojumu – tieši tā, kā vēlieties.
Ekskluzīvi Miele
Aromāta flakons Aqua 
Iegādājoties veļas žāvētāju ar FragranceDos, saņemat aromāta flakonu Aqua, ja ar FragranceDos², ‒ vēl vienu flakonu pēc jūsu izvēles bez maksas.
Ekskluzīvi Miele
FragranceDos”
Aromātus ir iespējams ātri variēt, jo viegli pieejamajā veļas žāvētāja filtrā var vienlaikus ievietot 2 aromātus. Līdz ar to var ātri izvēlēties kādu no 2 iecienītākajiem aromātiem – un tādējādi vienā mājsaimniecībā atkarībā no gaumes lietot dažādus aromātus.
Ekskluzīvi Miele
Tagad jaunums: smaržu flakons DryFresh® 
Ne vienmēr uzreiz ir jāmazgā apģērba gabals, kas ir valkāts tikai neilgu laiku. Ar DryFresh® var pavisam vienkārši atsvaidzināt apģērbu. Tādējādi ar vienu rokas kustību tiek neitralizēts nepatīkamais aromāts. 
Patents EP 2 431 516 Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa