Mazāks gaisa mitrums pasargā jūs un jūsu telpas

Miele pārspēj brkondensācijas efektivitātes klasi A
"Miele" veļas žāvētāji kondensē mitrumu no veļas par 50 %* efektīvāk, nekā prasa A klases noteikumi. To nosaka, salīdzinot, cik daudz ūdens bijis veļā pirms žāvēšanas un cik pēc tam ir savākts kondensācijas tvertnē.brTālāk Jūs redzat ievērojamo atšķirību žāvēšanas ciklā ar 8 kg veļas:
Mazs mitruma zudums labam klimatam telpās
Iespējami lielākā daļa kondensāta veidā tiek droši novadīta kondensācijas tvertnē. Tāpēc "Miele" veļas žāvētāji sasniedz augstāko kondensācijas efektivitātes klasi A un ir vēl par 50 % efektīvāki, nekā tai nepieciešams. Jo labāka ir veļas žāvētāja kondensācijas efektivitāte, jo mazāk mitruma nonāk ārpusē. Šī klasifikācija atrodama līdzās pazīstamajiem datiem par energoefektivitātes klasi uz Jūsu "Miele" ierīces ES enerģijas etiķetes apakšā, kreisajā pusē.
Īpaši blīvi labam telpas klimatam
"Miele" veļas žāvētāji žāvēšanas procesā kondensē mitrumu no drēbēm tik efektīvi, ka telpas gaisā tas nokļūst tikai minimāli. Jo mazāks ir gaisa mitrums dzīvojamās un saimniecības telpās, jo mazāka iespējamība, ka uz griestiem un sienām veidosies pelējums. Jums nav jālauza galva par veļas žāvētāja uzstādīšanas vietu — to var droši novietot pat telpā bez logiem vai izmantot pasīvajās mājās.
Labākā durvju blīvējuma sistēma bez mitruma zuduma
"Miele" veļas žāvētāju izcilā durtiņu blīvējuma sistēma ir būtisks kvalitātes kritērijs un augsta efektivitātes līmeņa priekšnoteikums. Īpašs tvertnes durvju blīvējuma gredzens ar Kevlar® šķiedrām nodrošina vislabākos blīvējuma rezultātus. Mitrums nevar aizplūst pa durtiņām, bet gan paliek iekārtā.
Vislabākā efektivitāte īsākajā laikā
"Miele" žāvēšanas tehnoloģijas uzmanības centrā ir lietošanas ērtums. Tāpēc "Miele" veļas žāvētāji sasniedz labākos rezultātus īsākajā laikā. Turklāt tie izlaiž telpas gaisā par 50 %* mazāk mitruma, nekā to prasa kondensācijas efektivitātes kategorija A.
Kondensācijas efektivitātes klase B
Žāvēšanas procesa laikā apkārtējā vidē nonāk apmēram 750 ml* mitruma. Tas atbilst aptuveni trim mazām ūdens pudelēm. Bieži lietojot iekārtu, gadā telpā kondensējas līdz 150 litriem.Tas atbilst apmēram vienai pilnai vannai.
Šajā klasē apkārtējā vidē nedrīkst nokļūt vairāk kā 500 ml*vai 2 mazas ūdens pudelītes.
No “Miele” žāvētājiem vidē nonāk tikai apmēram 250 ml*ūdens – tieši viena maza pudelīte ūdens.
testēts Miele laboratorijāsPamatojoties uz 8 kg veļas ielādi un 60 % sākotnējo atlikušo mitrumu Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa