Aukstumiekārtas

Augstākās klases dizains un tehnika lielā formātā

Iespaidīgs izskats
Jau varenais "MasterCool" dzesēšanas iekārtu izskats ļauj nojaust, ar kādu precizitāti un atdevi katrs materiāls ir ticis izvēlēts un apstrādāts. Neizmērojama mīlestība pret detaļām, kas atspoguļojas neatdarināmā izskatā.
Nepārspējama kvalitāte
Ar perfekciju un precizitāti uz visaugstāko kvalitāti. Un tā sākas jau ar pareizo materiālu izvēli. Augstas kvalitātes stikla plaukti, nesaskrāpējama plastmasa, kā arī masīvi alumīnija rāmji nodrošina visaugstāko kvalitāti. Zināšanas un pieredze ir vērtīgi padomdevēji ceļā uz augstākās klases produktiem.
Ideāls dizains
Iekšpuses iekārtojuma vienreizējās pazīmes piepilda visas vēlēšanās. Horizontālo līniju kārtojums pasvītro formu tīrību. Pārlaicīgais iekšpuses dizains nodrošina iekārtas nevainojamo apgaismojumu bez atspīdumiem.
Maksimāls komforts
MasterCool aukstumiekārtas katru dienu piedāvā tādas visaugstākās ērtības kā, piemēram, optimālas pārtikas produktu glabāšanas iespējas, ledus un ūdens izvadi, mirdzošu apgaismojuma koncepciju un vienkāršu apkalpošanu. MasterCool aukstumiekārtas visās jomās atbilst visaugstākajām prasībām.
Izveidojot ietilpīgās "MasterCool" iebūvējamās iekārtas, "Miele" sasniedz jaunas virsotnes. Kvalitatīva dizaina, aizraujošu inovāciju un nepārspējama komforta apvienojums augstas klases aukstumiekārtā. Ar MasterCool Jūs sasniegsiet nebijušu komforta līmeni. Jūsu izvēlei ir pieejams plašs dažāda platuma iekārtu klāsts, sākot no ledusskapjiem līdz pat vīna dzesēšanas skapjiem.
BrilliantLight nosaka jaunas MasterCool sērijas robežas. Daudzās LED gaismas joslas nevainojami izgaismo katru dzesēšanas telpas zonu un parāda dzesējamos produktus nevainojamos gaismas toņos.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa