Kādu saldēšanas sistēmu Jūs vēlaties?

Ilglaicīgai pārtikas produktu uzglabāšanai un rezervju veidošanai sasaldēšana ir vislabākā izvēle. Tādējādi uzturvielas un garša saglabājas ilgāk un produkti vienmēr ir viegli pieejami. Ar moderno saldēšanas tehniku “Miele” aukstumiekārtām droši un ļoti ērti ir pieejamas pastāvīgi zemas temperatūras – optimālam rezultātam un labākai garšai.
"NoFrost"
Ar "NoFrost" sistēmu Jūsu "Miele" aukstumiekārta vairs nekad nebūs jāatkausē. Gaisa cirkulācijas dzesēšana vienmērīgi sadala aukstu, sausu gaisu, un iekšpusē neveidojas ledus. Turklāt saldētie produkti neapledo, un atvilktnes var vienmēr viegli atvērt un aizvērt, jo nav traucējoša ledus slāņa. NoFrost nodrošina maksimāli ērtu produktu saldēšanu, uz visiem laikiem atbrīvojot Jūs no nepieciešamības atkausēt iekāru.
"DuplexCool"
Divas savstarpēji nodalītas gaisa aprites sistēmas dzesēšanas daļā un saldētavā vienmēr nodrošina optimālu dzesēšanu. Turklāt starp šīm zonām nenotiek gaisa apmaiņa. Tas nepieļauj, piemēram, zivju, sīpolu vai siera, aromāta pārnesi uz saldētavā esošajiem pārtikas produktiem. “DuplexCool” nodrošina teicamus pārtikas produktu uzglabāšanas apstākļus ledusskapjos ar saldētavu.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa