Kādai ierīces vadībai dodat priekšroku? 

“FreshTouch” vadība 
“FreshTouch” vadība pamatojas uz TFT krāsu ekrānu ar skārienfunkciju un tā tiek izmantota bez papildu taustiņiem. Visus rādījumus un funkcijas var viegli atlasīt centrālajā ekrānā un iestatīt ar vienu pirksta pieskārienu. 
“SensorTouch” vadība 
“SensorTouch” vadība pamatojas uz LCD ekrānu. Pārvietošanās pa izvēlnēm notiek intuitīvi, tikai ar pirksta pieskārienu trim skārienvirsmām pa labi blakus ekrānam.
“MasterSensor” vadība (tikai “MasterCool” ierīcēm) 
“MasterSensor” vadība pamatojas uz augstas izšķirtspējas TFT skārienekrānu. Temperatūru vai gaismas noskaņu īpaši var iestatīt tikai ar vienu pirksta pieskārienu. Pēc izvēles var pieskaņot melnu vai baltu skārienekrāna fona krāsu. 
“TouchControl” vadība (tikai vīna iekārtām) 
“TouchControl” vadība izceļas ar līdzenu lietotāja darba virsmu ar skārientaustiņiem un digitālu, precīzu temperatūras rādījumu. Lai izvēlētos vēlamo funkciju, pietiek ar vieglu pirksta pieskārienu.
EasyControl vadība 
Vienkārša izvēle: papildfunkcijas var izvēlēties, pārslēdzot ar skārientaustiņu. Atkarībā no modeļa ar EasyControl vadību dzesēšanas zonas vai saldētavas temperatūru var iestatīt ar grāda precizitāti. 
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa