Kādu svaiguma saglabāšanas sistēmu vēlaties?  

Svaigi pārtikas produkti ir veselīga uztura pamats. Augļi un dārzeņi būtu jābauda tik kraukšķīgi un gardi, kādi tie ir nopērkami tirgū. Bet kurš gan var nopirkt katru dienu gatavošanai nepieciešamos svaigos produktus?Tātad līdztekus pārtikas produktu kvalitātei ir svarīga arī pareiza uzglabāšana. Tā ir izšķiroša attiecībā uz pārtikas produktu svaigumu, garšu un veselīgumu gatavošanas laikā. Risinājums: “Miele” svaiguma sistēmas “PerfectFresh Pro”, “PerfectFresh” un “DailyFresh”.
PerfectFresh Pro
Pārtikas produkti saglabājas svaigi līdz 5 reizēm ilgāk. Automātiski noregulētajā 0 līdz +3 °C temperatūrā gaļu, zivis un daudzus piena produktus var uzglabāt līdz 3 reizēm ilgāk. Augļi un dārzeņi saglabājas svaigi līdz pat 5 x ilgāk – pateicoties optimizētajai mitruma regulēšanai atvilktnē. Lai pārskatāmība būtu teicama, turklāt ir iebūvēts spožs LED apgaismojums.  
PerfectFresh
Ar “PerfectFresh” pārtikas produkti saglabājas svaigi pat 3 reizes ilgāk. 0 līdz +3 °C temperatūra nodrošina lieliskus apstākļus ievērojami ilgākai gaļas, zivju un daudzu piena produktu uzglabāšanai. Augļu un dārzeņu uzglabāšanai mitrajā nodalījumā ir optimāla temperatūra un optimāli augsts gaisa mitrums. Uzturvielas, garša un konsistence saglabājas ilgāk – daudz lielākam baudījumam. 
DailyFresh
Ietilpīgajā atvilktnē dzesēšanas nodalījumā var ievietot daudz svaigu pārtikas produktu. Regulējamā atvere ļauj labāk uzturēt atvilktnē nepieciešamo mitrumu. Tādēļ augļi un dārzeņi daudz ilgāk ir svaigi un kraukšķīgi. 
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa