Kādu saldēšanas sistēmu vēlaties? 

Ilglaicīgai pārtikas produktu uzglabāšanai un rezervju veidošanai saldēšana ir vislabākā izvēle. Produkti arī ilgāku laiku saglabā dzīvībai svarīgās vielas un garšu un, ja vajadzības gadījumā vienmēr ir ātri pieejami.Ar mūsdienīgo saldēšanas tehniku “Miele” aukstumiekārtām droši un ļoti ērti ir pieejamas zemas temperatūras – optimālam rezultātam un vislabākajai garšai.
NoFrost
Ar “NoFrost” sistēmu “Miele” aukstumiekārta vairs nekad nebūs jāatkausē. Gaisa cirkulācijas ventilācija vienmērīgi sadala auksto, sauso gaisu, lai iekšpusē nevarētu veidoties ledus. Turklāt saldētie produkti neapledo un atvilktnes var vienmēr viegli atvērt un aizvērt, jo nav traucējoša ledus slāņa. Tādējādi “NoFrost” nodrošina maksimāli ērtu saldēšanu, uz visiem laikiem atbrīvojot no nogurdinošās atkausēšanas. 
ComfortFrost
Ar “ComfortFrost” saldētava ir jāatkausē daudz retāk. Ar visapkārt izvietoto iztvaicētāju ledus iekštelpā veidojas ievērojami lēnāk. Nav nepieciešama bieža nogurdinoša atkausēšana. 
DuplexCool
Divas savstarpēji nodalītas gaisa aprites sistēmas dzesēšanas daļā un saldētavā vienmēr nodrošina optimālu dzesēšanu. Turklāt starp šīm zonām nenotiek gaisa apmaiņa. Tas nepieļauj, piemēram, zivju, sīpolu vai siera, aromāta pārnesi uz saldētavā esošajiem pārtikas produktiem. “DuplexCool” nodrošina teicamus pārtikas produktu uzglabāšanas apstākļus ledusskapjos ar saldētavu.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa