Labākā šķidro mazgāšanas līdzekļu sistēma

Labākā šķidro mazgāšanas līdzekļu sistēma
Miele ir izraisījusi revolūciju veļas kopšanā: Miele 2 fāžu sistēma mazgā rūpīgāk un tīrāk nekā parastie šķidrie mazgāšanas līdzekļi, kas nesatur balinātāju, jo tas iznīcinātu citas sastāvdaļas. Pateicoties Miele UltraPhase 1 un 2 atdalītajai glabāšanai un dozēšanai, TwinDos® sistēmā ir iespējams pievienot balinātāju.
Pārbaudīta kvalitāte
Hoenšteinas Institūts pārbaudīja automātiskās divfāžu dozēšanas sistēmas īpašības kopā ar Miele mazgāšanas līdzekļiem UltraPhase 1 un UltraPhase 2. Izcila mazgāšanas veiktspēja tika apstiprināta attiecībā uz traipu likvidēšanu, baltuma pakāpi, pelēcīguma novēršanu un dozēšanas precizitāti.
“UltraPhase 1” esošās aktīvās vielas un enzīmi šķīdina netīrumus un notīra traipus, piemēram, eļļu un taukus, olbaltumvielas un cieti. Ar “UltraPhase 2” mazgāšanas procesa optimālajā brīdī tiek pievienots balinātājs, kas notīra pat izturīgākos traipus, piemēram, kafiju, tēju, augļu sulas vai sarkanvīnu.Šī dozēšanas principa lielā priekšrocība: pirmo reizi ar šķidro mazgāšanas līdzekli var nevainojami izmazgāt ne tikai krāsaino, bet arī balto veļu.
Automātiskā dozēšana ar TwinDos® ir ne tikai praktiska, bet vienlaicīgi garantē nevainojamu tīrību: ar UltraPhase 1 un 2 iekārta kļūst par vislabāko mazgāšanas sistēmu ar šķidro mazgāšanas līdzekli. TwinDos® dozē UltraPhase 1 un 2 vienmēr optimālajā mazgāšanas procesa brīdī un tādējādi sasniedz visaugstāko mazgāšanas iedarbību. Turklāt TwinDos® dozē tik precīzi, ka var ietaupīt līdz 30 % mazgāšanas līdzekļa, salīdzinot ar manuālo dozēšanu*.
Saskaņā ar 06.09.2013. Öko-Institut e.V. veikto pārbaudi “Potenciālais ietaupījums, veļas mazgājamajās mašīnās, izmantojot automātisko TwinDos® dozēšanu”. Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa