Ideāls papildinājums īpašam lietojumam

Vienkārša dozēšana – ideāls rezultāts
Vēlaties sasniegt nevainojamu mazgāšanas rezultātu arī īpašiem apģērba veidiem, piemēram, vilnas izstrādājumiem vai virsdrēbēm, turklāt bez lielas piepūles? Tad izmantojiet “Miele” kapsulas. Šīs mazās porciju kapsulas vienkārši ievieto veļas mīkstinātāja nodalījumā. “Miele” veļas mašīna dozē kapsulu saturu vajadzīgajā brīdī – pilnīgi automātiski. Turklāt “Miele” kapsulu atvēršanai ir arī paredzēta praktiska mēlīte. Tāpēc tās var izmantot arī citos veļas mašīnu modeļos. Saturs vienkāršiir jāiepilda ieskalošanas atvilktnē.
Mazgāšana ar nevainojamu dozēšanu
Katrā kapsulā ir tieši tik daudz mazgāšanas līdzekļa, cik ir nepieciešams vienam mazgāšanas ciklam ar optimālu ielādes daudzumu. Tādējādi nav iespējams arī pārāk mazs dozēšanas daudzums. Jūsu apģērbs vienmēr tiek izmazgāti un kopti ar dziļu iedarbību – un optimāli lietojot mazgāšanas līdzekli.
Iepakojumu izmēri
Atsevišķo kapsulu iepakojumus var iegādāties atkarībā no lietošanas biežuma trīs, sešu vai deviņu kapsulu iepakojumos. Ja vēlaties iepazīties ar plašo kapsulu klāstu, piedāvājam iegādāties 6 kapsulu izlasi. Ar šīm 6 kapsulu devām var pārbaudīt daudzpusīgo lietojumu, ko sniedz Miele kapsulas.
Precīzu devu dozēšana “CapDosing”*
Vienkārši un ilgtspējīgi: kapsulu dozēšana īpašo mazgāšanas līdzekli, mīkstinātāju un piedevas vienmēr dozē optimāli.
Lielākai ilgtspējībai
“Miele” kapsulu izejmateriāls ir 100 % izgatavots no pārstrādātas plastmasas.
Patents EP 2 365 120 Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa