Spontāni sarīkotas viesības pēc stundas?

Iestatījumu maiņa, esot ceļā
Ne tikai visu pārredzēt, bet nepieciešamības gadījumā arī spēt iejaukties: ar MobileControl Jūs varat iestatīt zemāku temperatūru savam ledusskapim ar intensīvās dzesēšanas funkciju, pirms Jūs pārrodaties mājās ar lielu daudzumu svaigas pārtikas. Vai arī veļas mašīnā, žāvētājā un trauku mazgāšanas mašīnā izvēlēties programmu, arī neesot mājās.
Ar MobileControl var vadīt nepieciešamo iekārtu un izvēlēties programmu, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. Pēc tam iekārtas var ērti iedarbināt vai apturēt neatkarīgi no savas atrašanās vietas.
Mājās iekārtas displejā ir redzams, ka iekārta ir tālvadības režīmā. Ja nepieciešams, to var izslēgt, piemēram, ja kāds no ģimenes atgriežas mājās ātrāk nekā paredzēts un vēlas pats lietot iekārtu.
"Perfektus mirkļus vadīt nav iespējams. Kādi ir ledusskapja iestatījumi vai kad beidzot ieslēgsies veļas mašīna."
Piemērots savienošanai ar tīklu lielākām ērtībām
Varat to ērti vadīt attāli: CM 7750 ir piemērots savienošanai ar tīklu un to var vadīt arī ar mobilo gala ierīci. Ērti veiciet iestatījumus ar viedtālruni vai planšetdatoru – arī sēžot uz dīvāna. Vai pasūtiet kafijas pupiņas un tīrīšanas līdzekļus: iekārta jūs informē, ja kaut kas drīz beigsies un automātiski aizved uz Miele interneta veikalu.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa