Vai Jūs vēlaties izmantot Miele@home priekšrocības?

Tāpat kā visiem bezvadu standartiem, sniedzamība ir atkarīga no būvniecības apstākļiem. Nepieciešams pietiekams signāla stiprums iekārtas uzstādīšanas vietā. Dažas "Miele" iekārtas jau šodien sērijveidā ir savienojamas tīklā*. Citas iekārtas var modernizēt, aprīkojot ar komunikācijas moduļiem. Dažas iekārtas var vēlāk pielāgot savienošanai ar Miele@home, izmantojot pārbūves komplektu*.
Sadzīves tehnika ar WiFiConn@ct
Sadzīves tehnika ar WiFiConn@ct ir pieejama šādās produktu grupās: cepeškrāsnis, cepeškrāsnis ar mikroviļņu funkciju, tvaika krāsnis, tvaika krāsnis ar cepeškrāsns funkciju, tvaika krāsnis ar mikroviļņu funkciju, trauku mazgāšanas mašīnas, kafijas automāti, veļas žāvētāji, veļas mašīnas un veļas mašīnas ar žāvētāju. Turpmāk minēto produktu grupu integrācijai sistēmā Miele@home un pievienošanai Smart Home sistēmai nepieciešama Miele@home vārteja un, iespējams, arī citi piederumi: plīts virsmas, ledusskapji ar saldētavu, ledusskapji, saldētavas un vīna skapji .
Komunikācijas modulis
Ar komunikācijas moduli dažas iekārtas var savienot tīklā – iekārtas dati tiek pārraidīti, izmantojot radio signālu.
"Es vēlos, lai mūsu sadzīves tehnikā ir izmantotas ar mūsu mājokli saderīgas tehnoloģijas."
atkarībā no ierīces un modeļaIebūvēšanu drīkst veikt tikai elektrotehnikas speciālists. Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa