Atmodināt atvaļinājuma atmiņas?

Iedvesma vārīšanai un cepšanai
Ar kādām receptēm jūs varat radīt savās mājās atvaļinājuma noskaņu? Ja meklējat jaunas idejas un padomus vārīšanai un cepšanai, jums ātri palīdzēs Miele@mobile programmas recepšu funkcija: šeit jūs varat ātri atrast piemērotu recepti īpašiem gadījumiem vai gūt iedvesmu ikdienā. Tā jūs varat arī spontāni paplašināt ierasto ēdienkarti ar jaunām recepšu iedejām, izmēģināt gatavošanas tendences vai atrast īsto recepti ar informāciju par uzturvērtībām, ja gatavojat atbilstoši sezonai.
Miele partneris Kitchen Stories
Ar veiksmīgo gatavošanas lietotni Kitchen Stories gatavošana kļūst vienkārša un radoša – plašs recepšu klāsts, uzskatāmi video un praktiski ieteikumi gatavošanai. Miele piedalās kā partneris un kopā ar Kitchen Stories palīdz jums gūt jaunu, personisku gatavošanas pieredzi.
Instrukciju video vienkāršai pagatavošanai
Īpašus pagatavošanas veidus vai paņēmienus nevajag lasīt precīzi – pievienotie “How to” video parādīs trikus un padomus saprotamā veidā gan iesācējam, gan pieredzējušam speciālistam, piemēram, kā veikli sagriež sīpolu vai kā nevainojami sautē ķemmīšgliemenes. Ja jums ir īpaši iepaticies kāds ēdiens, vienkārši atzīmējiet to kā iecienītāko. Vai arī noteiktai receptei sagatavojiet savu personīgo iepirkšanās sarakstu.
"Recepte bija lieliska. Un pagatavošana patiešām vienkārša"
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa