Viss redzams bez viedtālruņa?

Jūs nevēlaties ņemt savu viedtālruni rokā, lai kontrolētu vai vadītu savas sadzīves tehnikas ierīces? Izmantojot "Amazon Echo" un "Alexa Voice Service" programmas, Jūs varat noskaidrot savas iekārtas statusu, izmantojot balsi, vai arī pieprasīt informāciju, piemēram, par piemērotāko mazgāšanas programmu.
Intuitīva viedās tehnikas vadība
Izmantojot jauno balss vadību, vienlaikus var darīt vairākas lietas. Kamēr spēlējaties ar saviem bērniem, Jūs varat kontrolēt visu, kas notiek Jūsu mājoklī: “Aleksa, pajautā “Miele”, vai nav atvērtas saldētavas durvis”. Vai tā būtu veļas mašīna vai tvaika cepeškrāsns, izmantojot “Alexa Voice Service”, Jūs varat noskaidrot savu iekārtu statusu vai pārtraukt programmas izpildi. Tvaika nosūcējus var pilnībā vadīt ar balsi: “Aleksa, pasaki “Miele”, lai ieslēdz tvaika nosūcēju otrajā pakāpē.”
Kas ir "Amazon Alexa"?
"Amazon Echo" savienojas ar mākonī esošo "Alexa Voice Service" programmu, lai spēlētu mūziku, veiktu vai saņemtu zvanus, uzstādītu modinātāju vai taimeri, apskatītu kalendāru, laika ziņas, satiksmes stāvokli un sporta rezultātus, uzdotu jautājumus, pārvaldītu plānoto darbu un iepirkšanās sarakstus, vadītu saderīgas viedās sadzīves tehnikas ierīces, piemēram, Jūsu "Miele@home" ierīces utt. Vienkārši pajautājiet.
3 soļos savienojiet "Alexa" ar "Miele@home"
1. solis: Sadzīves tehnikas ierīču savienošana -
2. solis: "Alexa" savienošana ar lietotāja kontu -
"Ikdiena bieži vien pārtrauc jaukos brīžus. Izmantojot balss vadību, es daru ikdienas lietas — un tomēr visu kontrolēju"
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa