Jums nav laika svarīgām lietām?

Neierobežota piekļuve ar lietotnes vadību
“Scout RX2” var ērti vadīt viedtālrunī vai planšetdatorā no mājām un atrodoties ceļā. “Miele Scout RX2” lietotnē* ērti pieejama visa svarīgākā informācija un lietošanas iespējas.
Statusa ekrāns un taimeris
Sākuma ekrānā ir redzama svarīgākā informācija pārskatāmā veidā, piemēram, kādā režīmā pašlaik atrodas “Scout RX2” un kad tas uzsāks nākamo tīrīšanu. Ar tikai diviem klikšķiem varat izvēlēties tīrīšanas režīmu un uzreiz iedarbināt robotu-putekļsūcēju.
Mājokļa kartēšana
"Scout RX2" sistemātiski pārvietojas telpā un vienlaicīgi veido iztīrītās telpas karti. Tādā veidā jebkurā laikā varat vērot, kur "Scout RX2" konkrētajā brīdī atrodas un kuras vietas jau ir iztīrītas.
“Home Vision”**
Pateicoties “Home Vision” funkcijai, “Scout RX2” kameras attēls tiek translēts tiešraidē Jūsu mobilajā galierīcē. Tādējādi jebkurā laikā un vietā varat pārliecināties, vai Jūsu četrās sienās viss ir kārtībā. Kameras attēls netiek ierakstīts kā video, bet translēts reāllaikā. Drošība pirmajā vietā: tāpēc attēls tiek translēts kodētā veidā. Pārsūtīšanas laikā dati tiek kodēti, un tikai pie saņēmēja tie tiek atkodēti.
Paredzēta mobilajām gala ierīcēm (minimālās prasības skatiet lietotņu iegādes vietnes datos).Pārraides kvalitāte ir atkarīga no Jūsu mājas interneta ātruma, kā arī no Jūsu mobilās ierīces darbības ātruma.atkarībā no modeļa Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa