Novatoriska un pārdomāta

“DualSteam”
Jauns novatorisks tehnoloģijas pilnveidojums ir jaunā “DualSteam” tehnoloģija, kas tiek lietota visās 45 cm augstajās “Miele” tvaika krāsnīs. Ar jaudīgo tvaika ģeneratoru (3,3 KW) krāsns kamera uzkarst īpaši ātri, tādēļ varat ātrāk ievietot produktus tvaika krāsnī. Īpašais divu “DualSteam” tvaika sprauslu novietojums un stāvoklis nodrošina, ka tvaiks plūst krāsns kamerā ļoti ātri un izplatās īpaši ātri un vienmērīgi ap gatavošanas trauku – tādējādi ēdieni ir vienmērīgi gatavi un izcili garšīgi.
“MonoSteam”
Vislabākā tehnoloģija mazām krāsns kamerām: “MonoSteam”, kurš izveidots tieši mūsu kompaktajai atsevišķi stāvošajai tvaika krāsnij, gādā par neatkārtojamiem garša piedzīvojumiem. Šai tehnoloģijai raksturīgi tas, ka tvaika ģenerators atrodas ūdens tvertnē un, ieplūstot tvaikam, tas ātri izplatās krāsns kamerā. Tādējādi arī mazā krāsns kamerā varat pagatavot gardu maltīti. 
“PowerSteam”
Pirmā tvaika tehnoloģija arī pēc 35 gadiem darbojas pārliecinoši, jo tvaiks tiek saražots ātri. Pateicoties spēcīgajam 5,0 KW tvaika ģeneratoram, iekārta uzkarst ļoti ātri. Vēl viena priekšrocība: gatavojot ar tvaiku līdz 120 °C, tiek panākts visīsākais gatavošanas laiks, kāds vien ir iespējams, gatavojot tvaika krāsnī. Maltīte tiek vienmērīgi un profesionāli pagatavota acumirklī un šī ir laika ziņā visefektīvākā metode gatavošanai ar tvaiku.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa