Neaizņem vietu un ir daudzpusīga

Tvaicēšana
Tvaicēšana ir viens no visveselīgākajiem ēdienu pagatavošanas veidiem. Bet kāpēc tvaicēšana ir tik veselīga? Pārtikas produkti tiek tvaicēti samērā zemās temperatūrās, tādēļ atšķirībā no parastās gatavošanas, kas bieži vien notiek pārāk augstā temperatūrā, saglabājas vērtīgie vitamīni un minerālvielas. Vienlaikus tvaicējot nenotiek tieša saskare ar ūdeni – pārtikas produkti pēc tās saglabā savu intensīvo īpašo garšu. Arī zinātnieki jau ir pierādījuši tvaicēšanas galvenās priekšrocības: tvaicējot pārtikas produktus, tajos saglabājas daudz vairāk C vitamīna, piemēram, tvaicēta paprika satur tieši tikpat daudz uzturvielu cik svaiga, – tas ir vēl viens arguments par labu veselībai un garšai.
Cepšana un cepešu gatavošana
Vienmēr īstajā brīdī: ar daudzveidīgajām cepeškrāsns funkcijām, piemēram, augšējo / apakšējo karsēšanu, augšējo vai apakšējo karsēšanu, lielo vai mazo grilu, grilu ar gaisa cirkulāciju vai intensīvo cepšanu jūsu ēdiens tiks pagatavots nevainojami. Vēl ērtāku gatavošanu nodrošina DGC Pro pārtikas termometrs, kas nepārtraukti kontrolē vidusdaļas temperatūru, automātiski aprēķina gatavošanas laiku un pēc vēlamās vidusdaļas temperatūras sasniegšanas aptur gatavošanas procesu.
Gudra kombinācija 
Ar DGC darbības režīmā: gatavošana ar mitrināšanu, padodot tvaika viļņus, gatavošanas procesam var pievienot mitrumu. Tādējādi var iegūt īpaši mīkstu maizi ar mirdzošu garoziņu un sulīgu cepeti.Gatavošanas apstākļus var vēl precīzāk pielāgot ar DGC Pro, kas dod iespēju precīzi iestatīt mitruma procentus un apvienot vairākas gatavošanas darbības. Tādējādi DGC Pro var apvienot gan mitrumu, gan arī sauso karsēšanu jaunā darbības režīmā – kombinētajā gatavošanā – tādējādi nodrošinot 3 funkcijas vienā iekārtā.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa