Lieliski pielāgotas jūsu prasībām

Klasiskā – 14 cm augsta, 60 cm plata
“Miele Gourmet” siltuma atvilktni, kuras augstums ir 14 cm, varat ērti komplektēt ar 45 cm augstām kompaktajām iekārtām, piem., ar “Miele” kafijas automātu, tvaika krāsni, tvaika krāsni un cepeškrāsni vai cepeškrāsni ar mikroviļņu funkciju, lai efektīvi izmantotu 60 cm augstu nišu. Lai “Miele” atvilktne saskanētu ar iekārtu dizainu, izvēlieties divus dažādus dizaina variantus, veidojot harmonisku virtuves kopainu. 
Īpaši lielā – 29 cm augsta, 60 cm plata
Īpaši daudz vietas nodrošina mūsu 29 cm augstā “Gourmet” siltā atvilktne. Kopā ar klasisko 60 cm augsto cepeškrāsni iegūstat lieliskus komplektācijas variantus 88 cm augstai nišai un tādējādi efektīvi izmantojat telpu. Atvilktnes ir pieejamas 3 stikla toņos un ar pilnībā nerūsējošā tērauda priekšpusi. Produktu līnijai “PureLine” turklāt ir nerūsējošā tērauda svītra. Tādējādi jūsu virtuvē vienmēr ir nodrošināts vienots kopskats.
Kombinēts risinājums 90 cm nišām 
Ja divas 45 cm augstas iekārtas ir iebūvētas viena virs otras un 60 cm augsta iekārta ir novietota tām tieši blakus, šī “Gourmet” siltā atvilktne precīzi aizpildīs radušos nišu. Lai aizpildītu radušos nišu zem 60 cm augstās iekārtas, turpmāk varēs izmantot ESW 7030 “Gourmet” silto atvilktni. Tās priekšpuse ir apmēram 32 cm augsta un tādējādi augstāka nekā citām “Miele” “Gourmet” siltajām atvilktnēm. Tādējādi līdz minimumam tiek samazināta vizuāli redzamā atstarpe līdz virspusē iebūvētajai iekārtai un tā izlīdzinās ar atstarpi starp abām 45 cm augstajām iekārtām.Šajā uzstādīšanas risinājumā starp abām 45 cm iekārtām ir jāievieto ieliekamā grīda ENB 1060, lai nodrošinātu optimālu atstarpi starp iekārtām.Turklāt ESW 7030 ir lieliski piemērota “Miele” vīna dzesēšanas skapja KWT 6422 iG savienošanai ar tam blakus uzstādītu 60 cm augstu iebūvējamo iekārtu.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa