Vēlaties sazināties ar savu putekļsūcēju robotu? 

Statusa ekrāns 
Sākuma ekrānā ir redzama svarīgākā informācija pārskatāmā veidā, piemēram, kādā režīmā pašlaik atrodas “Scout RX3” un kad tas uzsāks nākamo tīrīšanu. Divreiz noklikšķinot, varat izvēlēties tīrīšanas režīmu un nekavējoties palaist putekļsūcēju robotu. 
Ar taimera funkciju varat iestatīt vēlamo sākuma laiku. Ir iespējams iestatīt 7 dažādus taimerus, lai, piemēram, darba dienās sākuma laiks atšķirtos no brīvdienās iestatītā sākuma laika. 
“Scout RX3” sistemātiski pārvietojas telpā un vienlaicīgi veido iztīrītās telpas karti. Tādā veidā jebkurā laikā varat vērot, kur “Scout RX3” konkrētajā brīdī atrodas un kuras vietas jau ir iztīrītas. 
“Home Vision” HD*
Ja atrodaties ceļā, ar “Home Vision” funkciju jebkurā laikā ir iespējams pārbaudīt, vai mājās viss ir kārtībā. Ar priekšējo kameru palīdzību varat novērot putekļsūcēja robota darbības reāllaikā. Kameras attēls droši un kodētā veidā tiek translēts tiešraidē jūsu mobilajā gala ierīcē vislabākajā HD kvalitātē*
Intuitīva vadība ar lietotni* 
Gan atrodoties mājās, gan ceļā, jums ir iespēja ar lietotnes palīdzību vienkārši pa viedtālruni vai planšetdatoru paziņot savam putekļsūcējam robotam, kas tam ir jādara. Lietotne “Miele Scout” piedāvā šim nolūkam paredzētas ērtas vadības funkcijas.
Paredzēta mobilajām gala ierīcēm (minimālās prasības skatiet lietotņu iegādes vietnes datos).Pārraides kvalitāte ir atkarīga no Jūsu mājas interneta ātruma, kā arī no Jūsu mobilās ierīces darbības ātruma.atkarībā no modeļa Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa