Izvēle ir jūsu ziņā!

"SmartSelect"
Šajā lietošanas režīmā jaudas pakāpes var iestatīt īpaši ātri un intuitīvi. Katrai gatavošanas zonai ir ciparu josla ar dzeltenu fona apgaismojumu. Tāpēc tās ir viegli nolasāmas no jebkura skatpunkta. Taimera laiku iestatīt ir vēl ērtāk, jo atgādinājuma taimeris un izslēgšanas automātika ir atdalīti.
Metāla regulators
Augstvērtīgs metāla regulators kontrastē ar gāzes "Smart Line" elementu eleganto dizainu. Tas izceļ profesionālo raksturu un atļauj komfortablu lietošanu.
Fleksibla iebūvēšana
"Miele" "SmartLine" elementi piesaista ar īpašo dizainu un komforta funkcijām. Katrai ierīcei ir atšķirīgas funkcijas, bet visi modeļi ir veidoti kā vienots veselums. Kombinēti iebūvējot, veidojas saskaņots vienota stila ierīču kopums. Vienalga, vai nolīmeņota vai pārklāta uztādīšana, dizains izcels jebkuru virtuvi!
Kombinējumā ar klasisku virtuves virsmu
Harmonizējot iekārtu dziļumus un vadību "SmartSelect", tagad ir iespējams "SmartLine" elentus kombinēt ar 60 cm platu klasisku indukcijas plīts virsmu. Tā tiek panākta vēl nebijusi fleksibilitāte un neierobežotas kombinējuma iespējas.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa