Piemērota ierīce jebkurai gaumei

Indukcija
Ātri un energoefektīvi: gatavojot ar indukciju, karstums rodas tieši gatavošanas trauka pamatnē, ko katls automātiski atpazīst. Praktiski nav nekādu enerģijas zudumu. Gatavošana ir īpaši droša, jo zonas, kas atrodas blakus gatavošanas zonai, paliek relatīvi vēsas. Unikālas ir ne tikai variāciju iespējas, bet arī "PowerFlex" zonu ātrums. Indukcija tās daudzo priekšrocību dēļ jau ilgstoši tiek integrēta profesionāļu virtuvēs.
Gāze
Gāze ir primārā enerģija. Primārā enerģija ir enerģija, ko iegūst no dabas un kas izmantošanas laikā nerada kaitīgas vielas. Tāpēc gatavošana ar gāzi ir īpaši draudzīga apkārtējai videi.
Wok iekārta ar indukciju
Profesionālā klase: "Miele" Wok panna ir perfekti saskaņota ar formu un funkciju, tā atrodas īpaši izveidotā ieliekumā. Tādējādi siltums optimāli izdalās, un rezultāts ir perfekts. Papildus inteliģentā sistēma "ControlInduc®" novērš eļļas un tauku pārkaršanu. "Miele" Wok iekārta ar indukciju ir aprīkota ar īpašām komforta funkcijām, piemēram, jaudas pastiprināšanas tehnoloģiju.
“Teppan Yaki”
Moderna japāņu gatavošanas tradīcija: gatavošana ar “Teppan” virsmu ir pieskaitāma modernās virtuves kulinārajām pieredzēm. Ēdieni tiek gatavoti tieši uz karstās nerūsošā tērauda plātnes. “Miele” indukcijas plīts “Teppan Yaki” ir divas atdalītas karstuma zonas: tādējādi vienlaikus var gatavot vai sildīt vairākus ēdienus atšķirīgā temperatūrā.
Galda ventilators
Gatavošana bez traucējošiem izgarojumiem un tvaikiem ir iespējama, pateicoties jaunajam "Miele" galda ventilatoram. Ievietojot to centrā starp diviem "SmartLine" elementiem, "Miele" galda ventilators nosūc tvaikus tieši tur, kur tie rodas. Jaunais galda ventilators var tikt novietots blakus pārējiem gāzes elementiem. Šajā gadījumā pārsegs tiek izmantots kā magnētiska aizsardzība no liesmas.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa