Atbilstošākā pozīcija katrai situācijai

“DAD 4x40 Black Levantar”
Šis tvaika nosūcējs izceļas starp tvaika nosūcējiem, ko var iebūvēt jebkuras virtuves interjerā. Lejupvelkmes tvaika nosūcēju var izbīdīt un darbināt, viegli nospiežot pogu. Garaiņi un aromāti tiek uzsūkti tieši no gatavošanas trauka. Kad tvaika nosūcējs vairs nav vajadzīgs, viegli nospiežot pogu, to var atkal iebīdīt darba virsmā.
DA 4208 V D / DA 4248 V D “Puristic Varia”
Ar “Varia” tvaika nosūcēju ar maināmu augstumu “Miele” atrisina sen zināmu problēmu: ja nosūcējs ir pārāk augstu, nosūkšanas jauda nav pietiekama, ja tas ir pārāk zemu, tas nosedz skatu uz plīts virsmu un ietekmē virtuves kopējo izskatu. “Miele” “Varia” nosūcējs ar vienu taustiņa nospiešanu pārvietojas līdz pat 30 cm augstāk vai zemāk. Tādējādi tas ergonomiski izdevīgi piemērojas jebkuram auguma garumam. Un jums vienmēr ir brīvs skats uz plīts virsmu un dzīvojamo zonu.
DA 7378 D “Aura 4.0 Ambient”
Kad “Miele” brīvstāvošais nosūcējs “Aura 4.0 Ambient” ir izslēgts, tā spārni cieši piespiežas pie apaļā nosūcēja korpusa. Kad nosūcējs tiek ieslēgts, motors atver šos spārnus un tie izveido elegantu ovālu formu. Šī pārvērtība palielina iekšējo tvaiku uztveršanas platību – tādējādi var uzsūkt vēl vairāk virtuves aromātu. Spārnos integrētie tvaiku novadīšanas elementi veicina optimālu nosūkšanu. 
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa