Ko jāspēj Jūsu putekļsūcējam?

Ideāls koka grīdām: "Parquet"
Ar saudzīgo parketa birsti Parkett& Co ir ideāli piemērots jutīgu cieto grīdas segumu kopšanai un tīrīšanai.
99,999 % tīra gaisa*: Allergy
Miele Allergy ne tikai uzticami atbrīvo visas grīdas no putekšņiem, ērcēm un citiem alergēniem. Tā HEPA-13 filtrs* tīra pat istabas gaisu: vairāk nekā 99,999 % visu daļiņu* telpas tīrīšanas laikā tiek izfiltrēti no apkārtējā gaisa, pat sīkās putekļu daļiņas. Alerģiski cilvēki beidzot var uzelpot!
Modelis visiem dzīvnieku mīļotājiem: Cat & Dog
Ar turbobirsti Cat & Dog nevainojami notīra spalvas un pūkas no paklājiem un grīdceliņiem. Lai nepatīkami aromāti nesāktu izplatīties, Complete C3 iekārtā tos efektīvi neitralizē filtrs Active AirClean.
Īpašām vēlmēm atbilstoši risinājumi
Īpašiem sadzīves apstākļiem un dzīves situācijām ir nepieciešami individuāli risinājumi. Miele vēlas iespējami nevainojami izpildīt jūsu personiskās prasības attiecībā uz telpu higiēnisko tīrību. Tāpēc Miele piedāvā dažādus putekļsūcēju modeļus un īpašus aprīkojuma variantus.Ar atsevišķi iegādājamajiem oriģinālajiem Miele piederumiem varat pielāgot savu Miele putekļsūcēju arī mainīgām vajadzībām: piemēram, ja iegādājaties mājdzīvnieku, nomaināt grīdas segumu vai rodas alerģija pret mājas putekļiem.
Kluss kā čuksti: Silence
Ar tikai 64 dB Complete C3 Silence ir klusākais putekļu sūcējs Miele piedāvājumā. Šāda vērtība tiek sasniegta, izmantojot īpašu ventilatora trokšņu slāpēšanu, kā arī trokšņus slāpējošo Silence AirClean filtru.
Grīdu kopšana tagad ir ērta: Comfort
Šis ir visērtākais Miele putekļu sūcējs: visas svarīgākās funkcijas var vadīt ar radiotālvadību, kas ir ierīkota pie putekļu sūcēja roktura. Ar Dynamic Drive grozāmajiem skrituļiem Miele Comfort manevrē bez pūlēm.
saskaņā ar EN 60312-1saskaņā ar EN 1822/2011 Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa