“Miele@home”*

mieleathome

Sadzīves iekārtu savienošana tīklā ar “Miele@home”*

Gudri savienotas tīklā: ar mūsu jauno sistēmu “Miele@home” var pilnībā izmantot “Miele” iekārtu potenciālu un padarīt ikdienu vēl viedāku. Visas viedās “Miele” mājsaimniecības iekārtas ir ērti un droši savienojamas tīklā. Apkalpošana ir vienkārša ‒ vai nu ar “Miele” lietotni, ar balss vadību, vai integrējot esošajos viedās mājas risinājumos. Savienošana tīklā notiek starp mājas WLAN bezvadu lokālā tīkla maršrutētāju un “Miele” mākoni.

dummy

“Miele” lietotne**

Jūsu lieliskais pavadonis: ar “Miele” lietotni vienmēr kontrolējat savas “Miele” sadzīves iekārtas.

Uzzināt vairāk
20000138467klein

Integrācija viedajā mājā

Tikai pilnīga sadzīves tehnikas un sadzīves iekārtu savienošana tīklā dod redzamas priekšrocības attiecībā uz energoefektivitāti, ērtībām un drošību.

Uzzināt vairāk
20000154573klein

Iekārtu saziņa

Pārdomāti: “Miele” iekārtas sazinās savā starpā. Tas vienkāršo un automatizē vadības posmus.

Uzzināt vairāk
174267klein

Tīklā savienojamas iekārtas

Izstrādājot sadzīves tehnikas tīklu, mūsu prioritāte ir tā lietderība lietotājam. Tagad atklājiet mūsu tīklā savienojamās iekārtas.

Uzzināt vairāk
20000174265

Lietotne “Miele Scout”**

Mobila vadība un pārraudzība: ar lietotni “Miele Scout” mobilajām gala ierīcēm ‒ jebkurā laikā, no jebkuras vietas.

20000174701

BUJ

Šeit ir pārskats ar biežāk uzdotajiem jautājumiem un attiecīgajām atbildēm saistībā ar sadzīves iekārtu savienošanu tīklā ar “Miele”.

Uzzināt vairāk

Mēs svinam Miele 125 gadu jubileju ar jaunām funkcijām

Pateicoties 125 gadu pieredzei, mēs skaidri redzam, ka sadzīves tehnikas nākotne pieder viedierīcēm. Turklāt papildus ieguvumiem, ko jau šobrīd sniedz mūsu lietotne, mūsu mērķis ir pastāvīgi piedāvāt labākus ilgtspējības risinājumus, kas pārsniedz enerģijas pārvaldības prasības. Tāpēc piedāvājam jaunas un aizraujošas funkcijas mūsu lietotnē, piemēram, patēriņa vadības paneli, ilgtspējīgas receptes vai padomus ekoloģijas un uzglabāšanas jomā.

Atklāt jubilejas piedāvājumus
Image of a sustainable recipe

Ēdiena ilgtspējīga gatavošana

Ēdiena gatavošana zaļi nozīmē daudz vairāk kā tikai dārzeņu sautēšana. Mēs atzīmējam Miele jubileju ar īpaši ilgtspējīgām receptēm Miele lietotnē**. Atklājiet, kā gatavot ekoloģiski gudri ar Miele lietotni - iegūstiet ne tikai gardu iedvesmu, kā pagatavot garšīgus ēdienus, bet arī atbalstu, lai izvairītos no pārtikas izšķērdēšanas, lietojot ikdienā mūsu ēdienu gatavošanas un uzglabāšanas padomus.

Skatīt viedās krāsnis
Image of a man using a Miele washing machine

Patēriņa vadības panelis

Izbaudiet pilnīgu enerģijas un ūdens patēriņa pārskatāmību, pieslēdzot savu veļas vai trauku mazgājamo mašīnu Miele lietotnei.** Jubilejas gadā Miele lietotnē tiks ieviesti īpaši pielāgoti ikmēneša pārskati ar individuālu ieskatu, kas ir populāra funkcija mūsu klientu vidū.** Jums ir pilnas rokas? Vienkārši pajautājiet Alexa vai Google savus patēriņa datus.

Skatīt viedās veļas mazgājamās mašīnas
Woman using the Miele App

Vienmēr atjauninātas

Vai vēlaties, lai jūsu Miele lietotnei pieslēgtās iekārtas vienmēr būtu atjauninātas bez piepūles? Mūsu RemoteUpdate funkcija to nodrošinās. Miele iekārtu programmatūras atjauninājumi tiek automātiski lejupielādēti un instalēti, tiklīdz tie ir pieejami. Detalizēta informācija par atjauninājumu ir pieejama Miele lietotne** izvēlnē kā relīzes piezīmes.

* “Miele & Cie. KG” papildu digitālais piedāvājums. Visus viedos lietojumus nodrošina sistēma “Miele@home”. Atkarībā no modeļa un valsts funkciju apjoms var mainīties.
** Paredzēta mobilajai gala ierīcei (minimālās prasības skatiet lietotņu iegādes vietnes datos).
Balss palīdzība izmanto “Amazon Alexa” dienestu un balstās uz tā pieejamību. Funkciju apjoms var mainīties atkarībā no valsts.