Secīga mazgāšana un žāvēšana vienā iekārtā

Miele veļas mašīnā ar žāvētāju var izmazgāt pilnu tvertni veļas. Tā kā žāvēšanai ir nepieciešams vairāk vietas, vienā reizē var izžāvēt mazāku veļas daudzumu. Ja bieži ir jāmazgā un jāžāvē lieli veļas daudzumi, ieteicams izmantot veļas mašīnu un atsevišķu veļas žāvētāju. Ar divām atsevišķām iekārtām var vienlaikus mazgāt un žāvēt, un tādējādi ātrāk tiksiet galā ar saviem veļas kalniem. Lai kādu risinājumu Jūs arī izvēlētos, mēs piedāvājam ideālu mazgāšanu un precīzu žāvēšanas rezultātu. Vai, citiem vārdiem, – veļas kopšanu veic Miele.Šīs kompaktās iekārtas, kurās var secīgi mazgāt un žāvēt 5 kg veļas, ir lieliski piemērotas viena cilvēka mājsaimniecībai vai ierobežotiem uzstādīšanas apstākļiem.Ja vietas ir pietiekami, 2 un vairāk cilvēku mājsaimniecībām iesakām XL variantu. Ģimenēm, kurās ir ļoti daudz veļas, labākā izvēle ir 2 atsevišķas iekārtas, lai veļu varētu vienlaikus mazgāt un žāvēt.
Kompaktā "Miele" veļas mašīna ar žāvētāju
Kompakta tehnoloģija, kompakts izmērs. "Miele" veļas mašīna ar žāvētāju WT1 ar dziļumu 60 cm var bez pārtraukuma izmazgāt un izžāvēt līdz 4 kg veļas. Ja veļa tikai jāmazgā, iekārta vienā ciklā var izmazgāt līdz 7 kg. Tādēļ šī iekārta ir īpaši piemērota nelielām mājsaimniecībām ar vidēju mazgājamās veļas daudzumu. Kompaktais WT1 ir pieejams ar diviem paneļa slīpinājuma veidiem.
Taisns panelis
Veļas mazgājamā mašīna ar žāvētāju ar taisnu paneli ir nevainojami integrējama jūsu esošajā virtuvē. Turklāt to var pavisam vienkārši pabīdīt zem darba virsmas vismaz 85 cm augstā nišā. Kā alternatīvu iekārtas vāku var aizstāt ar pabūvēšanas komplektu. Tad veļas mazgājamo mašīnu ar žāvētāju var ievietot vien 82 cm augstā nišā.
Slīps panelis
Ja vēlaties uzstādīt veļas mašīnu ar žāvētāju autonomi dzīvoklī vai pagrabā, ideāli piemērota ir konstrukcija ar slīpu paneli. Nelielais paneļa slīpinājums ļauj ērti redzēt displeju.
Miele veļas mašīna ar žāvētāju XL
Šī ietilpīgā veļas mašīna ar žāvētāju ir vislabākā izvēle mājsaimniecībām ar lielu veļas daudzumu. 67 cm dziļajā korpusā var nepārtraukti mazgāt un žāvēt līdz pat 6 kg veļas. Ja vēlaties tikai mazgāt, iekārtā var ievietot līdz 9 kg veļas. XL izmēru ir paredzēts izmantot kā brīvstāvošu iekārtu, un tai ir slīps panelis ērtai displeja nolasīšanai.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa