Vienkārši nevainojama mazgāšana. Ar Miele.

Vienkārši nevainojama mazgāšana. Ar Miele.
Vairāk nekā 120 gadus Miele nodrošina izcilu ekspertīzi veļas kopšanas jomā. No lieliskas veļas mašīnas līdz piemērotam mazgāšanas līdzeklim ‒ katru atsevišķo produktu Miele izstrādā ar kompetenci un aizrautību. Tādējādi mums ir 360° pārskats. Kā speciālisti optimāli savstarpēji saskaņojam visas veļas kopšanas daļas. Zinām mazgāšanas procesa stadijas, mazgāšanas līdzekļa sastāvdaļu īpašības un dažādu tekstilizstrādājumu prasības. Tādējādi rodas atsevišķo sastāvdaļu nevainojama saspēle: Miele kopšanas sistēma ilglaicīgai uzticamībai. Pateicoties šai plašajai pieredzei, Miele piedāvā piemērotu mazgāšanas līdzekli katram apģērbam: vai tas būtu UltraWhite baltajai veļai, UltraColor krāsainiem tekstilizstrādājumiem vai WoolCare neizturīgām dabiskajām šķiedrām. Tādējādi visu veidu tekstilizstrādājumi tiek rūpīgi iztīrīti un vienlaicīgi saudzīgi kopti.
Optimāla saspēle
Īpaši Miele veļas mašīnām paredzētās receptūras nodrošina nevainojamu mazgāšanas rezultātu. Atkarībā no ūdens daudzuma un temperatūras Miele mazgāšanas un kopšanas programmās tiek arī mērīti un veiksmīgi pārbaudīti efektīvākie dozēšanas ieteikumi nevainojamu rezultātu sasniegšanai. Tādējādi pilnībā izmantojat savas Miele veļas mašīnas iespējas, arī dozējot ļoti taupīgi. Un vienlaicīgi saudzējat vidi.
Saudzējiet jutīgu ādu
Jutīgai ādai ir nepieciešama īpaša aizsardzība arī veļas kopšanas ziņā, tādēļ mūsu Sensitive mazgāšanas līdzekļi nesatur krāsvielas un aromatizētājus, līdz ar to nav alerģiski. Tādējādi savai jutīgajai ādai sniedzat tai nepieciešamo mieru. Turklāt tāpēc nav jāatsakās no optimālas veļas mazgāšanas: rezultāti ir vislabākie.
Nordic Swan marķējums ir ilgtspējības zīmogs
Nordic Swan marķējums ir saistīts ar stingrām prasībām pret apkārtējo vidi. Tās attiecas uz visu iekārtas dzīves ciklu – no izejvielām līdz pat iepakojumam. Mūsu UltraColor Sensitive mazgāšanas līdzeklis atbilst tām pilnā apmērā. Tas nozīmē arī to, ka mazgāšanas līdzekļos nav smaržvielu un krāsvielu, – tā saudzējat ādu un apkārtējo vidi.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa