Kā veidojas spēcīgā tīrīšanas jauda? 

Četrkārša tīrīšanas sistēma
Ar lielu atbildības sajūtu Scout RX3 seko mērķim, rūpīgi notīrot katru centimetru. Ar savām izbīdāmajām sānu sukām tas bez piepūles notīra visas apmales un stūrus. Līdzko Scout RX3 saskaras ar šķērsli, sānu sukas tiek vienkārši iebīdītas atpakaļ.Arī rupjiem netīrumiem nav kur paglābties. Birstu rullītis uztver rupjos netīrumus, kurus sānu sukas ir paslaucījušas zem iekārtas. Pārējie smalkie netīrumi ar spēcīgu gaisa plūsmu tiek rūpīgi iesūkti aizmugurējā iesūkšanas atverē. Pateicoties lielajam apgriezienu skaitam, bezkontaktu ventilators nodrošina ievērojamu Scout RX3 veiktspēju. Un tas uz ilgu laiku, jo bezkontaktu piedziņa garantē ilgu darbmūžu.
Tīrīšanas režīmi 
“Scout RX3”, ņemot vērā jūsu vajadzības, piedāvā 4 tīrīšanas režīmus: automātisko režīmu, laukumu tīrīšanas režīmu, “Turbo” režīmu un kluso režīmu. 
Carpet Boost
“Scout RX3” ir aprīkots ar grīdu seguma atpazīšanas funkciju kā papildinājumu četrkāršai tīrīšanas sistēmai. Tas atpazīst paklāju un līdz ar to palielina sūkšanas jaudu. Tādā veidā tiek panākta pirmklasīga putekļu sūkšana no paklāja. Turklāt ar efektīvāku režīmu uz cietām grīdas virsmām var panākt ilgāku tīrīšanas darbu. 
atkarībā no modeļa Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa