Papildu ieguvums jūsu veselībai

Zinātniski pierādīts  
Prestižās Gīsenes un Koblencas/ Landavas universitātes zinātnieki savos pētījumos ir apstiprinājuši, ka gatavošanai ar tvaiku ir vairākas priekšrocības, salīdzinot ar parastajām metodēm, jo produktos saglabājas vairāk svarīgo uzturvielu.  
Vairāk vitamīnu katrai dienai 
Diez vai vēl kāds cits vitamīns pilda tik svarīgas funkcijas kā C vitamīns, jo tas nodrošina normālu mūsu imūnsistēmas darbību. Ja gatavojat dārzeņus tvaika krāsņi, tajos saglabājas lielākā daļa vitamīnu pretēji parastai vārīšanai ūdenī: paprikā pēc gatavošanas tvaika krāsnī ir par 25 %, bet brokoļos – pat par 50 % vairāk C vitamīna. 
Tikpat veselīgi kā svaigā veidā  
Ja augļi un dārzeņi tiek patērēti svaigā veidā, organisms saņem īpaši daudz vitamīnu un minerālvielu. Ar “Miele” tvaika krāsni varat gatavot pārtikas produktus un saglabāt svarīgās uzturvielas, jo ar tvaiku pagatavotā paprikā ir tieši tikpat daudz uzturvielu kā svaigā paprikā. Salīdzinājumam: ūdenī vārīta paprika satur par apmēram 45% mazāk uzturvielu.  
4 kritēriji, kas pārliecina 
Izskats, smarža, garša un konsistence: tie ir četri kritēriji, kas nosaka ēdiena kvalitāti. Šie kritēriji tika vērtēti laboratorijas testos pēc zinātniski atzītas punktu sistēmas, un rezultāts bija viennozīmīgs: tvaicēšana garšas īpašību ziņā ir vislabākais un visveselīgākais veids, kā pagatavot pārtikas produktus neatkarīgi no tā, vai tie ir svaigi vai sasaldēti. Arī zivis saglabā savu struktūru, izskatu un raksturīgo garšu – skaidrs pierādījums tam, ka mūsu tvaika krāsnis ir vislabākās organoleptisko īpašību saglabāšanas ziņā.  
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa