Pārliecinošas variāciju iespējas un kvalitāte

Iebūvējot galda ventilācijas iekārtu apakšējā skapītī, dažādie telpas augstumi vai citi šķēršļi redzamības zonā vairs nerada sarežģījumus. Kā jaunums ir kombinēšanas iespējas ar citiem "SmartLine: elementiem un 60 cm platu plīts virsmu. Turklāt iekārta var tikt ieslēgta blakus gāzes elementiem. "FlameGuard" ir magnētisks pārsegs, kas novērš bīstamas gāzes liesmas iesūkšanu. Tāpat kā pārējiem elementiem, galda ventilatora dziļums ir 52 cm, un tas nodrošina "SmartSelect" vadību.
Variējamas uzstādīšanas iespējas
Iebūvētais ventilators ir piemērots gan efektīvai gaisa novadīšanai, gan gaisa recirkulācijas režīmam ēkās ar pasīvo ventilāciju. Galda ventilācijas iekārtai ir ne tikai daudz tehnisko priekšrocību, kompaktās uzbūves dēļ tā nodrošina arī pilnīgi jaunas iebūvēšanas iespējas. Apakšējā skapītī tā aizņem tikai nedaudz vietas, tāpēc tur var atrasties arī atvilktnes.
Vienkārša tīrīšana
Visas galda ventilācijas iekārtas kustīgās daļas var ar rokām izņemt un vienkārši nomazgāt trauku mazgāšanas mašīnā.
Kanālu sistēma līdz pamatnes ventilatoram
Komplektā iekļautā plakano kanālu sistēma (222 x 89 mm) gaisa aizvadīšanai līdz pamatnes ventilatoram. Daļas: 1 caurules līkums, 90° horizontāli, 1 caurules līkums, 90° vertikāli, 1 taisns posms, 50 cm (individuāli saīsināms), un 1 savienojošā detaļa no taisnstūra līdz apaļai uz pamatnes ventilatoru.
Nerūsējošā tērauda-metāla tauku filtrs
"Miele" galda ventilatori ir aprīkoti ar 10 slāņu nerūsējošā tērauda un metāla tauku filtriem. Augšējais slānis un filtra rāmis ir no nerūsējošā tērauda. Tauku filtrus var ērti mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā bez redzamām krāsas izmaiņām. Tādējādi "Miele" tauku filtri ilgstoši saglabā nevainojamu vizuālo izskatu.
"ECO" motors
"ECO" motors darbojas ar līdzstrāvu un ietaupa līdz 70 % elektroenerģijas, salīdzinot ar parastajiem motoriem. Pateicoties šai tehnoloģijai, tam ir īpaši vienmērīga darbība un tas ir tikpat jaudīgs kā visi "Miele" izmantotie ventilatori.
"Miele CleanCover"
Aiz tauku filtriem atrodas "Miele CleanCover" pārsegs. šeit nav redzamas asas metāla malas un elektriskās daļas, bet tikai slēgta, gluda virsma. Tā ir īpaši viegli tīrāma un pasargā lietotāju no saskares ar kabeļiem un motora daļām. "Miele" rūpīgā pieeja detaļām — lielākam komfortam un papildu drošībai.
Energoefektivitātes klase
Energoefektivitātes marķējumā pārskatāmi norādīts galda ventilācijas iekārtas ekonomiskums un veiktspēja. "Miele" iekārtu ventilatoriem un tauku filtriem ir augstākie efektivitātes rādītāji.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa