Precīza vadība, intuitīva lietošana

"M Touch"
Ar inovatīvo skāriendispleju viss ir vienkārši: Jaunā "M Touch" displeja vadība ir vienkārša un saprotama. iekārtu vadība ir ātra un intuitīva, pieskaroties vai ar pirkstu pavelkot pa displeju ar teksta indikācijām. Daudzas funkcijas var atlasīt ar vienu pieskārienu. Informācija ir skaidri redzama, jo centrālā displeja teksts un simboli ir baltā krāsā uz melna fona. Dažkārt, lai atvieglotu lietošanu, informācija tiek izcelta dažādās krāsās.
Precīza vadība, intuitīva lietošana
Visām jaunās paaudzes iekārtām ir vadības sistēmas, kuru pamatā ir kopēja loģiskā koncepcija. Piemēram, displejs neatkarīgi no vadības sistēmas koncepta vienmēr ir novietots centrā. Visām vadības koncepcijām ir inovatīva displeja tehnoloģija, kam raksturīga izcila kvalitāte, ilgmūžība, augsta izšķirtspēja un detalizēta informācija. Visu vadības koncepciju galvenais elements ir skārientaustiņi. Ar tiem var izvēlēties funkcijas, kas ir pieejamas tieši procesa norises laikā.
"SensorTronic"
5 rindu TFT displejs ar sānos novietotiem skārientaustiņiem attēlo visu izvēļņu saturu. Īpaša iezīme ir ļoti vienkārša lietotāju vadība.
DirectSensor
Vēlamo darbības režīmu var atlasīt, vienu reizi nospiežot simbolu pa kreisi no displeja. Navigācijai starp dažādiem elementiem paredzēts skārienelements pa labi no displeja.
"DirectControl"
Vēlamo darbības režīmu izvēlas klasiski - pagriežot kreiso regulatoru. 4 rindu displejā redzamos iestatījumus, piem., temperatūru vai laiku atlasa ar labo regulatoru un apstiprina ar skārientaustiņiem.
"EasyControl"
Vadības elementi ir veidoti tāpat kā "DirectControl". Vienīgā atšķirība: Statusa informācija, piem., laika iestatījums, ir attēlots 7 segmentu LC displejā.
Indikācijas 7 segmentu displejā
Atturīgi veidotais 7 segmentu displejs tvaicēšanas laikā rāda temperatūru un ilgumu. Izvēli izdara un apstiprina ar integrētiem skārientaustiņiem.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa