Kā vēlaties uzstādīt savu iekārtu?

Veļas mašīnas un žāvētāja kolonna
Ja nepietiek vietas iekārtu uzstādīšanai blakus, lielāko daļu Miele veļas mašīnu un žāvētāju var kompakti uzstādīt kolonnā. Šādā gadījumā veļas mašīnai vienmēr ir jāatrodas apakšā.Uzstādīšanai kolonnā īpaši piemērotas ir WhiteEdition dizaina līnijas iekārtas. Šīs līnijas žāvētājiem durvju vēršanās virzienu ir iespējams mainīt tā, lai abu iekārtu durvis vērtos vienā virzienā.Lai savienošana būtu stabila, Miele piedāvā dažādus savienošanas komplektus. Dažas iekārtas ir aprīkotas ar praktisku atvilktni. Šeit var uzglabāt, piemēram, piederumus, vai uzlikt veļas grozu, lai atvieglotu veļas ievietošanu žāvētājā un izņemšanu no tā.
Uzstādīšana blakus citai iekārtai
“Miele” veļas mašīnas un veļas žāvētāji lieliski sader gan tehniski, gan vizuāli. Tādējādi varat abas iekārtas uzstādīt blakus un tikko izmazgāto veļu ērti ielikt žāvētājā.
Pabūvējama
“Miele” “ChromeEdition” iekārtas ar taisnu paneli var pabūvēt pat tad, ja iebūvēšanas augstums zem darba virsmas ir no 82 līdz 85 cm. Šajā gadījumā iekārtas vāks tiek aizstāts ar pabūvēšanas komplektu (piemēram, UBS W1/G vai UBS T1/G).
Pabīdāma
Visas “Miele” iekārtas ar priekšējo ielādi var iebīdīt zem darba virsmas, ja nišas augstums ir vismaz 85 cm. Iekārtas vāks šajā gadījumā netiek noņemts. Īpaši labi piemērotas ir W1 “ChromeEdition” iekārtas ar taisnu paneli.
Uzstādīšana ar pamatni
Ar pamatni (WTS 510) iekārtu var paaugstināt par aptuveni 30 cm – un tādējādi novietot to ērtā darba augstumā. Lietošana tādējādi kļūst ergonomiska un vēl ērtāka. Vienlaikus pamatnē ir vieta, piemēram, mazgāšanas līdzekļu vai veļas maisa glabāšanai, lai Jums viss ātri būtu pie rokas – un tikpat ātri visu atkal varētu sakopt.
Ja mūsu produktu lapās esat izvēlējies veļas mašīnu, uzklikšķinot uz sadaļas “atbilstošie produkti”, tiks parādīti tai optimāli atbilstošie veļas žāvētāji.
Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa