Jauninājums vislabākajiem rezultātiem

Ekskluzīvi Miele
Labākā tirgū pieejamā šķidro mazgāšanas līdzekļu sistēma!
Hoenšteinas (Hohenstein) Institūts pārbaudīja automātiskās 2 fāžu dozēšanas sistēmas īpašības kopā ar Miele mazgāšanas līdzekļiem UltraPhase 1 un UltraPhase 2. Izcila mazgāšanas veiktspēja tika apstiprināta attiecībā uz traipu likvidēšanu, baltuma pakāpi, pelēcīguma novēršanu un dozēšanas precizitāti.
Ekskluzīvi Miele
TwinDos®*
Vienmēr sasniedziet nevainojamus rezultātus: pateicoties novatoriskajai dozēšanas sistēmai TwinDos®*, integrētais mazgāšanas līdzeklis UltraPhase 1 un 2 tiek dozēts pilnīgi automātiski un ļauj ietaupīt līdz pat 30 % mazgāšanas līdzekļa, salīdzinot ar manuālu dozēšanu. UltraPhase 1 garantē nevainojamu tīrību žilbinoši baltiem un mirdzoši krāsainiem tekstilizstrādājumiem. Ar UltraPhase 2 mazgāšanas procesā īstajā brīdī tiek pievienots balinātājs, lai pilnībā iztīrītu arī visnoturīgākos traipus.
Ekskluzīvi Miele
2 fāžu sistēma
Miele divfāžu sistēma mazgā rūpīgāk un tīrāk nekā tradicionālie šķidrie mazgāšanas līdzekļi, kas nesatur balinātājus, jo tie varētu noārdīt citas sastāvā esošās vielas. Pateicoties atsevišķai Miele UltraPhase 1 un UltraPhase 2 glabāšanai un dozēšanai, TwinDos® sistēmai ir iespējams pievienot balinātāju.
Ekskluzīvi Miele
Inovatīva dozēšanas sistēma
UltraPhase 1 aktīvās vielas šķīdina netīrumus un likvidē traipus, piemēram, eļļu un taukus, olbaltumvielas un cieti. Ar UltraPhase 2 balinātājs mazgāšanas procesā tiek pievienots īstajā brīdī un iztīra pat pašus noturīgākos, piemēram, kafijas, tējas, augļu sulas vai sarkanvīna, traipus. Uzziniet vairāk par Miele ķīmijas laboratoriju un UltraPhase 1 un UltraPhase 2 mazgāšanas veiktspēju tīmekļvietnē www.miele.de (Produkti – Miele tīrīšanas līdzekļi).
Ekskluzīvi Miele
Jutīgi mazgāšanas līdzekļi
Lai aizsargātu vārīgu ādu, tagad mūsu UltraPhase 1 un UltraPhase 2 ir pieejami arī kā jutīgi mazgāšanas līdzekļi: tie nemaz nesatur krāsvielas un smaržvielas. Tādējādi ādai tiek nodrošināts pelnītais miers un par alerģijām nav jāuztraucas. Un veļa? Tā tiks optimāli izmazgāta un lieliski kopta – arī uz to varat paļauties.
Patents EP 2 784 205 Aprīkojuma varianti atkarīgi no modeļa