Iekārtu saziņa

Appliance Interaction

Viedās iekārtas vislabākajā veidā savienotas tīklā

Ērti un daudzveidīgi: tīklā savienotās “Miele” sadzīves iekārtas ne tikai var vadīt ar lietotni, balss palīdzību vai partneru risinājumiem, bet tās arī sazinās savā starpā. Piemēram, žāvētājs pēc mazgāšanas automātiski pārņem piemērotu žāvēšanas programmu. Tas automatizē vai būtiski vienkāršo svarīgus vadības posmus. Jūsu iekārtas gudri “domā” līdz un atvieglo jūsu ikdienu.

“SuperVision”: jūsu virtuvē viss tiek uzraudzīts centralizēti

Uz lielā virtuves iekārtu ekrāna tiek parādīts pārējo “Miele” iekārtu aktuālais statuss un, ja nepieciešams, atlikušais darbības laiks, kā arī norādījumi par iekārtām. Tā, piemēram, ir iespējams uz cepeškrāsns ekrāna saņemt paziņojumu par veļas mašīnas programmas statusu. Ar “SuperVision” varat plānot un veidot savu sadzīvi efektīvi un ērti – bez nepieciešamības vienmēr turēt tuvumā viedtālruni vai planšetdatoru.

Viedais savienojums

Jūsu tīklā savienotās “Miele” iekārtas domā līdz! Jo tās gudri sazinās savā starpā. Tā tiek veikta iekārtas palaide vai regulētas jaudas pakāpes ‒ un pavisam bez jūsu iesaistīšanās. Tas automatizē manuālas darbības vai vadības posmus. Savienošana tīklā notiek ar iekārtas iestatījumiem vai “Miele” lietotni. Tādējādi vienkārši uzticat savu darbu un veidojat ērtāku savu ikdienu.

Tvaika nosūcējs automātiski pielāgojas plīts virsmas iestatījumiem.

Pilnībā koncentrējieties uz gatavošanu: ar “Con@ctivity” 3.0 nosūcējs automātiski darbojas pareizi. Tiklīdz plīts virsma tiek ieslēgta vai izslēgta, tvaika nosūcējs reaģē automātiski. Tvaika nosūkšanas jauda tiek regulēta automātiski atkarībā no norisēm uz plīts virsmas, tādējādi vienmēr nodrošinot telpā patīkamu klimatu. Ierīces savā starpā sazinās ar WLAN bezvadu tīkla starpniecību. Ar “Con@ctivity 3.0” integrējat tvaika nosūcēju un plīts virsmu “Miele@home”.

Kafijas automāta un siltuma atvilktnes vislabākā savienošana tīklā

Ar taimera funkciju varat pagatavot savu iecienītāko kafiju vēlamajā laikā. Pilna darbības cikla kafijas automāts tiks sagatavots automātiski ‒ jums tikai vēl jāizvēlas piemērots dzēriens. Turklāt, pateicoties “Con@ctivity”, jums ir pieejamas iepriekš uzsildītas tasītes. Siltuma atvilktne ir savienota ar kafijas automātu un automātiski ieslēdzas 30 minūtes iepriekš ‒ lieliskam kafijas baudījumam. Savienošana tīklā notiek ar “Miele” lietotni.

“Wash2Dry”: žāvētājs un veļas mašīna gudri saslēgti tīklā

Maksimāli ērta apkalpošana: pateicoties jaunajai tīkla funkcijai “Wash2Dry”, veļas mašīna pēc mazgāšanas procesa nosūta datus žāvētājam. Tas automātiski izvēlas veļai piemērotu programmu. Jums ir tikai jāpārvieto veļa uz žāvētāju, tas ir jāieslēdz un jāatlasa “Wash2Dry”. Tādējādi tekstilizstrādājumi vienmēr tiks optimāli izžāvēti – gan džinsi, gan virskrekli. Lai funkciju izmantotu, iekārtām ir jābūt reģistrētām mājas WLAN bezvadu tīklā.